Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

WOOLMARK

Woolmark-logoet er et af verdens mest kendte og anerkendte tekstilmærker. Det står for højeste kvalitet i hele den levetid, man kan forvente af slutproduktet. Woolmark-logoet giver forbrugeren vished om at få et kvalitetsprodukt, man kan have glæde af længe.

Not-for-profit-organisationen Woolmark Company er den globale ekspert inden for uld, der arbejder med forskning, udvikling og markedsføring i hele produktionskæden for australsk uld i hele verden.

For at blive Woolmark-certificeret skal produkterne være af ren ny uld. Det vil sige, at det ikke må være genbrugsuld eller død uld, men udelukkende uld direkte fra klipningen. Ulden må desuden ikke være behandlet med processer, der kan beskadige fibrene. Ren ny uld viser således ikke tegn på beskadigede fibre.

Woolmark Company kontrollerer løbende kvaliteten af slutprodukterne i produktionsvirksomhederne og ved hjælp af testopkøb i handlen, samt at mærket anvendes korrekt og retmæssigt. Her er der fokus på bl.a. materialets egenskaber, farveægthed og målfasthed, samt om produktet bevarer pasformen efter vask.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk