Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Windsor

Filtrer
Størrelse
Farve
Materiale
Pris
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Mærket WINDSOR forkæler både hende og ham

Navnet WINDSOR blev indført i 1960 af direktøren Günther Klasing, der elskede engelske stoffer og ville understrege mærkets elegance med et passende navn. Men mærket går faktisk helt tilbage til grundlæggelsen af en tøjfabrik i 1889. Dengang blev der udelukkende fremstillet herretøj, og i 1977 blev den første damekollektion lanceret. Urban wear eller sportswear, WINDSOR er bredt funderet og leverer fremragende kvalitet til alle, der vil understrege sin stil og stikke ud fra mængden. I dag er mærket en del af koncernen Holy Fashion Group i Kreuzlingen i Schweiz, der også omfatter Joop! og Strellson.

Kun bedste kvalitet

WINDSOR har værdier, der er kombineret af traditionel og moderne stil. Klassisk og innovativt forenes ved at stille høje krav til materialer og bearbejdning. Her er bæredygtighed, moderne produktion og fornuftig ressourcehåndtering rodfæstet.

Nogle af de eksklusive materialer er italienske uldstoffer, kashmir og merinould. Dertil kommer de fineste lædervarer og eksklusive kunstfibre, der sikrer komfort og lang levetid til sportstøj. Alle produkterne har et individuelt touch, fordi tøj fra WINDSOR understreger brugerens personlighed. Skarpe snit og mættede farver er afgørende for designet af både strik, jakker, nederdele og bukser. Sortimentet omfatter også fodtøj. Det fremstilles i tæt samarbejde med kendte producenter.

Smykker og lommetørklæder: en verden af udsøgte accessories

WINDSOR har altid positive blikfang. Ud over den sidste nye kollektions trendy snit tilbydes matchende accessories som tasker, smykker, tørklæder, bælter og slips. Fire gange om året viser mærket, hvordan man kan klæde sig smart og flot uden at gå på kompromis med det personlige touch. WINDSOR har det rette svar til ethvert spørgsmål om smag med alt lige fra culottes, pencilnederdel, miniskørt til stramme jeans. I dag en afslappet skjorte og habitjakke, i morgen jakkesæt, der er et stort udvalg til både det perfekte business- og fritids-look. WINDSOR har alsidig mode til både hende og ham med individuel stil. Det kan betale sig at shoppe rundt!

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk