Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Uta Raasch

Uta Raasch

I Uta Raasch Mode afspejles inspiration fra hele verden. Det er fantasifuld, ekstravagant mode til selvbevidste kvinder med stilbevidsthed.

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære

Side

Side 1 af 6

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig

Side

Side 1 af 6

UTA RAASCH - Oplev den franske side af mode

Mode fra UTA RAASCH, det er moderne og elegant stil, som man også finder den i Paris' gader. Med søde detaljer, raffinerede snit, mange forskellige mønstre fra små og diskrete til store og storslåede. Hos Uta Raasch er der især fokus på kjoler.
Mode fra Uta Raasch tiltaler derfor især selvbevidste kvinder, der elsker en feminin stil. Materialerne er i førsteklasses kvalitet, og det kan du ikke kun mærke men også se, helt ned i mindste detalje.

Uta Raasch
Uta Raasch: Mode, lige så enestående som livet

Der er mange lejligheder til at gå i UTA RAASCH. Du kan gå i mode fra UTA RAASCH til brunch på en smart café, til velgørenhedsforanstaltninger og på golfbanen. Kjoler, skjorter og jakker fra UTA RAASCH kræver måske lidt mod, men du vil blive belønnet med beundrende blikke.
Kvinder, der går i mode fra UTA RAASCH, elsker livet og elsker at være kvinder – altid, også i hverdagen. Det er nemt at købe en kjole, skjorte eller accessory fra UTA RAASCH i vores onlinebutik under UTA RAASCH, hvor du kan vælge mellem størrelse 36 til 48. Det beviser, at UTA RAASCH er noget for næsten alle kvinder.

Uta Raasch Uta Raasch
Det er helt klart tilladt at stikke ud i mode fra UTA RAASCH

Kernen i UTA RAASCH-kollektionen har altid været kjoler, der passer flot til de matchende blazere, korte jakker og boleroer. Kjolernes snit er flatterende, camouflerende og iøjnefaldende. Kollektionen fra UTA RAASCH har sit helt eget sprog, hvor trenden er oversat til bevidst feminine snit. Feminin stil kræver her også søde detaljer som sløjfer, rynkeeffekter, flæser og draperinger. Lige præcis så meget, at det eksklusive look ikke ødelægges men kun understreges.

Uta Raasch

Som UTA RAASCH-kunde hører en smart håndtaske eller lakpumps til dit outfit. Du har det bedst i fineste silke, blank silkesatin, jersey med flot fald eller luksuriøs kashmir, for disse materialer repræsenterer din livsstil.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk