Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

TRUE STANDARD

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

tRUE STANDARD – High fashion i harmoni med natur og miljø

Skøn mode behøver ikke belaste naturen unødvendigt. Denne overbevisning er grundlaget for mærket tRUE STANDARD. Her står 'True' for ærlighed, åbenhed og gennemsigtighed i hele værdikæden. Alt, hvad tRUE STANDARD designer, er så vidt muligt produceret økologisk, recycled, vegansk eller lokalt (i Europa). Vores partnerskab med alle leverandører og medarbejdere sikrer, at alle trækker på samme hammel i den bæredygtige produktion af materialerne, den omhyggelige brug af livsvigtige ressourcer og beskyttelsen af miljø og natur.

tRUE STANDARD

Mærket, der har til huse i et gammelt spinderi i Sydtyskland, ledes af creative director Bernd Keller og følger en vision om at forene tidløs moderne mode med miljø- og naturbeskyttelse for på den måde at kunne efterlade en intakt planet til de næste generationer. tRUE STANDARD ønsker at bidrage til, at bæredygtighed bliver – nomen est omen – standard i tekstilbranchen i stedet for undtagelsen. Denne fremtidssikrede vision, den konsekvent gennemførte bæredygtighed og den enestående lange levetid gør mode fra tRUE STANDARD til noget helt særligt.

tRUE STANDARD tRUE STANDARD

Men looks fra tRUE STANDARD forfølger ikke kun økologiske aspekter. Tværtimod. Hos tRUE STANDARD designes sjov, æstetisk og enkel high-fashion af højeste kvalitet til de kræsne kunder. Mærket står for anvendelige, cool og innovative kollektioner af høj kvalitet. Især giver de tidløse og skarpe snit moden et diskret, præcist touch. Takket være dette og de udsøgte materialer bliver disse modeller til ægte favoritter i udsøgt og lækker kvalitet.

tRUE STANDARD

tRUE STANDARD viser, at stil og kvalitet kan gå hånd i hånd med at beskytte naturen. Lad dig begejstre af emotionel mode, som du kan føle dig godt tilpas i – med god samvittighed.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk