Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Tencel

Man mærker straks de enestående egenskaber ved TENCEL™: Dejlig blød, åndbar og lækker. De enestående egenskaber gør TENCEL™ så populær: Tekstiler i TENCEL™ er mere absorberende end bomuld, blødere end silke og køligere end hør.

Produktfamilien TENCEL™ omfatter 2 forskellige fibertyper, der giver enhver model de allerbedste produktegenskaber:

1. Lyocell
Den bæredygtige fiber TENCEL™ Lyocell fremstilles i en speciel proces. Lige som viskose er denne fiber fremstillet af træ. Cellulosen udskilles fra træet og forarbejdes til fibre, og det er således et materiale med naturlig oprindelse fra bæredygtigt skovbrug. Fremstillingen af fibrene er desuden meget miljøvenlig i et lukket kredsløb.

Med metoden i et lukket kredsløb, der er udviklet af Lenzing, genvindes over 99% af det brugte opløsningsmiddel, som føres tilbage til produktionsprocessen. Det samme gælder for procesvandet, der også genanvendes i et lukket system. De to lukkede kredsløb sikrer, at lyocell-produktionen sker med ekstremt lave emissioner.

2. Modal
TENCEL™ Modal fremstilles af det naturlige råstof bøg i en enestående proces i specialfabrikken Lenzing i Østrig. Fibrene er ekstra bløde og lækre og er samtidig enestående farveægte.

Fibrene fremstilles i en symbiotisk produktionsproces. Det betyder, at råmaterialet cellulose fremstilles samme sted som Modal-fibrene. Det gør produktionen energi- og ressourceskånsom.

Fibrenes egenskaber, der omfatter blød kvalitet og god sugeevne, gør dem ideelle til blandingsmaterialer med bomuld.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk