Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Tamaris

Kategorier
Filtrer
Størrelse
Farve
Materiale
Pris
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

TAMARIS – altid en skridt foran

Mærket TAMARIS er en del af WORTMANN-Schuh-Holding og er et af de mest velkendte mærker i Tyskland. Mærket står for at sætte kundernes behov i første række, og ved optimerings- og innovationsprocesser er de altid en skridt foran. Perfekt pasform, god komfort og pålidelig kvalitet kommer først hos TAMARIS. De nyeste designtrends bliver omsat i traditionelle skoformer. På den måde får TAMARIS ethvert modehjerte til at slå.
Sko fra TAMARIS imponerer med deres moderne look og store alsidighed: coole sneakers, stilfulde ballarinaer, luftige sandaler, elegante pumps, varme støvler, trendy Chelsea-boots og markante støvletter – udvalget hos TAMARIS er kæmpestort. Mærket tilbyder selvbevidste kvinder passende sko til enhver lejlighed. Fra den røde løber til en tur i skoven, til hverdag og særlige lejligheder finder du dine drømmesko. Alsidighed er hemmeligheden bag succesen.

TAMARIS TAMARIS

TAMARIS vil ikke kun efterlade sig et positivt miljøvenligt aftryk. Mærket har blandt andet CO2-neutral transport, har til huse i en miljøvenlig bygning i det centrale Detmold, og deres produktion og udenlandske forsyningskæder er underlagt BSCI-Standarter. TAMARIS har høstet flere udmærkelser for deres bæredygtige initiativer.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk