Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Summer Dreams

Summer Dreams

Lad dig henføre til drømmene af letheden og alsidigheden i vores nye sommerkollektion og start en spændende modesommer med PETER HAHN.

Ønsker du dig også nogle gange, at dine dejligste drømme går i opfyldelse? Så lad dig henføre til drømmene af letheden og alsidigheden i vores nye sommerkollektion og nyd den dejlige sommerfornemmelse. Oplev udsædvanlig, selvsikker mode, som er eventyrligt iscenesat og kan forvandles på fascinerende vis. Forelsk dig i skrigende farver og pastelfarver, ekstravagante mønstre, førsteklasses kvalitet og spændende modeller – denne sommer fuld af skønhed.

Summer Moves

Herligt let! Det svinger, er blomstret, quiltet, lagdelt – helst oversized og med en masse frihed til benene. Det vigtigste er, at det er luftigt og afslappet. Bare afsted ind i det sommerlige trend-univers, men pas på: høj 'want to have'-afhængighedsfaktor!

Summer Materials

Smarte masker! Ja, vi ved, hvordan vi kan gøre dig glad. Med alsidige modeller der passer til alt og som er friske, moderne og ukomplicerede. De passer i (næsten) enhver håndtaske, og som helst ikke krøller – og hvis, så 'smart'. Bestil sommerhumørmodeller nu!

Inspirerende – usædvanligt – selvsikkert

Oplev den rene sommerfornemmelse! Vores TV-spot henfører dig til eventyrlige steder og til hidtil ukendte mode-highlights fra skrigende farver og pastelfarver til blomstret eller stribet. Og derefter: Lad bare drømmene blive til virkelighed!

Summer Themes

Det er sejt! Vi elsker små stilbrud, sommerlet kashmir, nautiske overgange og dyresafari. Det gør du sikkert også. Så lad dig her og nu inspirere til dine egne spændende kompositioner af vores statement-pieces.

Summer Pattern

Besnærende smukt! Og det gælder ikke kun for denne folkloristisk-fine kombination her, også vores kulørte stribe-parade og den kombinationsvenlige blå/grønne trend rangerer allerøverst på åh-faktor-listen. Husk at trække vejret, du vil alligevel ikke holde op med at måbe.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk