Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

The Stylist

The Stylist

Modestylist Shirin Abbas viser denne sæsons hotteste must haves og looks. Trendy, tidløse og cool. Lad dig inspirere!

Rådgivning om stil fra PETER HAHN. Med komplette outfits, du vil elske, og som du kan bestille med det samme. Trendy og tidløse, klassiske, men aldrig kedelige, cool og også topelegante. Udsøgt af modestylist Shirin Abbas. Opdag her, hvor alsidig en enkelt model er, hvad der er in lige nu, og hvordan du kan mikse og matche frit med vores mode. Så lad dig inspirere!

Cashmere – Spices & Herbs

Det bedste middel mod efterårs-blues? Blød kashmirstrik og krydderifarver! Safran, chili, kanel og karry giver ikke kun en lækker smag i køkkenet, men forfiner også ethvert look. Eksklusiv tone-i-tone, markant med pangfarver, kontrastrig med sort eller kombineret på tværs gennem krydderihyldens. Spicy colours er bare utrolig alsidige, lækre og flatterende farver, der giver huden en flot glød, også på kolde dage. Og så lige lidt kaki, feminin rosa, skarpe materialekontraster og klassiske print, den blanding er da bare lækker!

Cashmere – Pastells & Winter Whites

Influenceren Carolin Lauffenburger elsker blandingen af pudderfarver og knækket hvid. Det giver et let og frisk look. Kombiner med himmelsk blød kashmir og søde mønstre, så spreder det altid godt humør. Denne alsidige kombination kan bruges til alt lige fra elegant til sporty stil. Og Carolin synes, at skindbuksen i jogging-look er utrolig hot, fordi formen giver dette materiale et helt nyt udtryk.

Nordic Nights

Boho-etno-looket er i denne sæson mere rocket og mørkt, og det svælger i et intensivt materialemiks i en elegant og afslappet stil, der bare virker herligt naturlig. Men det urbane touch er ikke til at overse. Det anbefales på det varmeste at hoppe i en trendy norsk sweater i stedet for en jakke. Den holder dig dejlig varm og er flot både til nederdel og bukser. Og naturligvis sæsonfavoritten: slipoveren, der altid passer til alt, og som giver ethvert look et fint touch. Hvor er det godt, at vi har genopdaget den!

Upgrade your Loungewear

Den bekvemme stil længe leve! Og den har endelig også erobret verden lige uden for vores dør: Jogpants, luksuriøst kashmirsæt eller en chik pyjamas, bare det er bekvemt. De nye feel good-looks til hverdagen er herligt kontrastrige 'hjemme-looks to go'. Og så er det ikke længere nogen modeforbrydelse. Der må vi modsige hr. Lagerfeld på det kraftigste!

Two Colours Combo

Et spændende look kræver faktisk ikke ret meget. To farveverdener er nok til at variere nuancerne, accessories fra samme farvefamilie og lidt mod, det kræver det selvfølgelig også, til at mikse det hele. Men det er også en vidunderlig mulighed for at lege med moden og skabe en ny version af dig selv. Prøv det selv!

Modern Metallics

Lyse udsigter! For i denne sæson er der en masse bling til hverdagen. Metallic-farver giver frakker, skjorter, blazere og bukser den nødvendige dosis bling, de er nemme at kombinere, og så giver de dit look et fint touch. Den absolutte shining star i denne megatrend er den lange vatterede vest. Den holder dig dejlig varm, og så er den superanvendelig til lag på lag-looket. Den nye favoritjakke er bare et hit!

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk