Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

The Stylist

The Stylist

Opdag her, hvor alsidig en enkelt model er, hvad der er in lige nu, og hvordan du kan mikse og matche frit med vores mode. Lad dig inspirere!

Styling tip fra PETER HAHN. Med komplette outfits, du vil elske, og som du kan bestille med det samme. Trendy og tidløse, klassiske, men aldrig kedelige, cool og også topelegante. Opdag her, hvor alsidig en enkelt model er, hvad der er in lige nu, og hvordan du kan mikse og matche frit med vores mode. Så lad dig inspirere!

New Maritime

Bekvemme snit, slidstærke stoffer, tidløse mønstre og så den stærke farvetrio rød, hvid og blå. Marine-looket er bare et must her til sommer. Det er bare utrolig alsidigt, helt enkelt og perfekt til et velklædt frisk look selv i dårligt vejr. Og så er marine-looket bare mere voksent, feminint og afslappet her i 2021.

Let’s think green!

Stylish, bekvemt, mønstret, herligt farverigt og i miljøvenligt forarbejdede naturkvaliteter. Disse looks viser, hvor trendy 'grøn' kan være. Det er en ren ready-to-wear-fornøjelse og casualwear til de kræsne. Dejlig anvendelige og tidløse kombinationsmodeller. Kort sagt fair og socialt ansvarligt produceret Green Fashion, du bare vil elske. Så kan du shoppe med god samvittighed!

Pretty Pastels

Nu starter den rosenrøde lyse tid, ikke mindst i moden. Bløde pudderfarver er sommerens toneangivende farve. Babyblå, vanilje og ikke mindst rosa, der kommer med en let duft af syrener. Trendfarven er en ægte tusindkunstner og passer til næsten alle andre farver. Se selv, hvad denne sukkersøde light-version kan.

Dress up to surprise!

En kjole er en kjole er en kjole? Helt klart nej! En kjole er helt klart det mest spændende. Den er feminin og alsidig som intet andet tøj, og så er den bare uimodståelig i det flatterende snit. Denne skjortekjole søger nu helt usædvanlige partnere, helt efter mottoet: intet er så feminint som en kjole!

Blazer Love

En blazer er noget, der bare altid passer, som kan styles med simpelthen alt, og som forvandler ethvert look til et stylish outfit. Enten elegant eller mere afslappet, afhængig af kombinationen. Du skal bare vælge en af disse taljerede modeller: den tidløse beige eller den med de trendy striber på langs. De to kjoler fremtryller en superfeminin silhuet, og du vil have glæde af dem i lang, lang tid.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk