Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Steffen Schraut

STEFFEN SCHRAUT
Kategorier
Filtrer
Størrelse
Farve
Materiale
Pris
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

STEFFEN SCHRAUT – tidløs mode med et touch af glamour

Trendsætterne fra det tyske modehus STEFFEN SCHRAUT har siden 2002 designet mode med mottoet: Luksus i absolut dejlig bekvem kvalitet. STEFFEN SCHRAUT lader sig inspirere af aktuelle trends og klassiske evergreens. Klare snit, der understreger silhuetten på vellykket vis, kombinerer funktionalitet og elegance. Mode fra STEFFEN SCHRAUT står for tidløst, moderne design med et touch af glamour. Haute couture til hverdagen, og så fås det med et godt forhold mellem pris og kvalitet. Hvis du vil have en glamourøs hverdag og udleve din individuelle personlighed med selvbevidst stil, vil du være begejstret for STEFFEN SCHRAUT.
STEFFEN SCHRAUT tilbyder usædvanlig, enestående mode i tidløs og elegant stil, lige fra den forførende bluse til ekstravagante kjoler. Kollektionen indeholder desuden også accessories som trendy bælter, skønne tasker og smarte modesmykker. Tidløse, elegante og enkle. Kreationerne fra STEFFEN SCHRAUT, især de uforlignelige kjoler, er utrolig flotte med deres diskrete, men effektfulde detaljer. Ud over klassisk elegante modeller er der også farverige design og spændende mønstre til din individuelle stil. Der er noget for enhver smag og til enhver lejlighed.

STEFFEN SCHRAUT STEFFEN SCHRAUT

STEFFEN SCHRAUT kombinerer enkle snit med mærkbart eksklusive materialer. Kun den fineste silke, blød kashmir og udsøgte stretchmaterialer som jersey bliver brugt til de elegante pasformer. De præcise snit i forarbejdningen af de luksuriøse og eksklusive stoffer sikrer perfekt pasform. Takket være de høje kvalitetskrav sidder mode fra STEFFEN SCHRAUT som støbt. Oplev selv den uforlignelige komfort.
Det årelange gode samarbejde mellem STEFFEN SCHRAUT og firmaets partnere danner grundlag for en supermoderne, bæredygtig produktion. STEFFEN SCHRAUT har arbejdet sammen med nogle af sine leverandører i over 18 år, naturligvis fair og med ansvar for mennesker og natur.
Opdag den nye kollektion og de fantastisk flotte kjoler fra STEFFEN SCHRAUT, som du kun finder i vores onlinebutik.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk