Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

STANDARD 100 by OEKO-TEX®

Human-økologisk sikre produkter til vores kunder med STANDARD 100 by OEKO-TEX®

STANDARD 100 by OEKO-TEX®, der blev indført i 1992, er et anerkendt certificeringssystem og den mest brugte mærkning i hele verden af alle typer kvalitetskontrollerede tekstilprodukter. Oeko-Tex-certificeringen omfatter ca. 10.000 producenter i omkring 100 lande (tal fra april 2017).

STANDARD 100 by OEKO-TEX® kan anvendes til tekstile rå-, mellem- og slutprodukter i alle produktionstrin samt materialerne i tilbehør (f.eks. knapper). Tekstilprodukter testes for over hundrede lovregulerede, skadelige stoffer fra 17 klasser. Standarden tager bl.a. højde for forbudte eller lovregulerede stoffer såsom de forbudte AZO-farver, formaldehyd og nikkel, men også stoffer, som man ved er sundhedsskadelige eller miljørelevante, men som endnu ikke er udtrykkeligt omfattet af lovgivningen. Testkriterierne og grænseværdierne er derfor ofte langt strengere end de nationale og internationale krav.

Regelmæssig produktkontrol på markedet er med til at sikre, at de opstillede kriterier overholdes, hvilket giver en høj produktsikkerhed. Laboratorietest foretages hos uafhængige testinstitutter baseret på et stort antal kriterier, der hvert år opdateres for at sikre effektiv forbrugerbeskyttelse.

Den tyske forbrugerorganisation Verbraucherinitiative e.V. giver overordnet set STANDARD 100 by OEKO-TEX® karakteren 'anbefalelsesværdig', da det er en krævende mærkningsordning, der er med til at forbedre produktionen i retning af mere sikre tekstiler.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk