Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Seidensticker

Kategorier
Filtrer
Størrelse
Farve
Materiale
Pris
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

SEIDENSTICKER – dem med den sorte rose

I mere end 100 år har SEIDENSTICKER været en af de mest anerkendte skjorte- og bluseproducenter i Europa. Mærket, som blev grundlagt i Tyskland i 1919 og stadig er familiedrevet, er en hel institution. Leder du efter skjorter, bluser og strik i høj kvalitet, som du kan kombinere på en elegant og tidløs måde, er SEIDENSTICKER det eneste rigtige valg. I hver fiber, i hver nøjsomt forarbejdede detalje, kan du nemlig ikke undgå at mærke, hvad der gør SEIDENSTICKER så populær: høj kvalitet, perfekt pasform, detaljerige snit og en lang række forskellige farver og mønstre.
Skjorter fra SEIDENSTICKER er fascinerende på grund af deres unikke udtryk. Fra den ukomplicerede business-skjorte i plejevenlig kvalitet til den urbane, feminine og moderne skjortebluse – designerne hos SEIDENSTICKER har altid været gode til at kombinere det moderne med det klassiske. Mode fra SEIDENSTICKER ligger ikke under for trends. De klassiske kreationer har snarere fokus på at fremhæve det underspillede og stilsikre look. Uanset om du er på job, til fest eller bare sporty elegant derhjemme, så er en skjorte, en skjortebluse eller en tunika fra SEIDENSTICKER altid et stilsikkert valg.

SEIDENSTICKER SEIDENSTICKER

I mere end 100 år har socialt og økologisk ansvar været en del af virksomhedens strategi. Bæredygtighed er et fast forankret element i Seidenstickers forretningsstruktur og har været en naturlig del igennem generationer. Fra 2023 vil SEIDENSTICKER kun anvende økologisk bomuld til sine skjorter og bluser. Indtil da skal andelen af genanvendte materialer være på 30%. Dette omfatter stort set hele kollektionen, da de fleste bluser og skjorter allerede er lavet af ren bomuld.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk