Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Seeyou

Kategorier
Filtrer
Størrelse
Farve
Materiale
Pris
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

SEEYOU – Come as you are !

Det unge brand SEEYOU blev grundlagt i 2000 i Albstadt i nærheden af Stuttgart. Navnet siger alt: Designer Brigitte Merz har lige fra start af ønsket at skabe spændende og moderigtigt tøj fra størrelse 42 og opefter, der fremhæver kvindekroppens smukke sider, uanset størrelse. Og det har hun haft succes med: I dag er SEEYOU et internationalt anerkendt modehus, hvis kollektioner og kunder ønsker at blive set. Høj komfort og lækre materialer møder den smag, som kvinder, der elsker det ekstraordinære, har – hinsides de klassiske standardstørrelser.
Fra feminine kjoler hen over sommerlige toppe og bluser til elegante skjorter, hyggelige trøjer og blød strik – tøjet fra SEEYOU er moderigtigt, smart og nemt at kombinere. Uanset om stilen er diskret og monokrom, prangende eller mønstret – SEEYOU tilbyder et stort udvalg og ultimativ komfort. De nøje udvalgte materialer er utroligt behagelige at have på, de er holdbare og føles rare mod huden. Innovative forarbejdningsteknikker sikrer en lang levetid, der gør, at tøjet fra SEEYOU er meget slidstærkt. Det passer simpelthen til alt og er dejligt nemt at vaske og pleje.

SEEYOU SEEYOU

SEEYOU – a way to say who you are without having to speak. Du har lidt blødere former – og hvad så? Det er i hvert fald ikke nødvendigt at give afkald på lækkert, moderigtigt tøj af den grund. SEEYOU har alt, hvad du skal bruge. Hovedvægten ligger på muligheden for at kombinere de enkelte kreationer – en smart taktik, der tilgodeser de fleste modebevidste kvinders behov. Er du åben, selvsikker og elsker mode? Så har SEEYOU det helt rigtige look til dig. Tag et kig og shop de nye kollektioner fra SEEYOU.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk