Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

SEASON OF STYLE

SEASON OF STYLE

Glæd dig til en tid fuld af mode og selvtillid. Opdag din personlige stil, og genopfind dig selv med fantastiske looks og inspirerende trends.

Endelig er den her! Denne magiske årstid er optakten til en tid fuld af mode, nye impulser og selvtillid. Opdag din personlige stil, og genopfind dig selv med fantastiske statement-looks og inspirerende trends. Hav det sjovt i THE SEASON OF STYLE!

Click for Style

Tykke sting, trendy quiltning, sarte blonder og et strejf af glamour. Plus et udvalg af livlige farver og forførende mønstre. Oplev sæsonens alsidige trends nu i vores kampagnevideo.

Vores nye efterår/vinter-kollektion

Vov at bryde ud og eksperimentere denne sæson. Udvalgte farvepaletter, trendy mærker og masser af udsøgte it-pieces i fremragende kvalitet venter på at blive opdaget af dig.

Eksklusiv førsteklasses mode fra MARCEL OSTERTAG

Farverig, udtryksfuld, individuel! Designeren MARCEL OSTERTAG har ikke sparet på kreativiteten i sin kollektion, som han har skabt eksklusivt til os. Hvert stykke udstråler ren livsglæde og energi, hvilket giver hvert outfit det særlige!

MARCEL OSTERTAG x PETER HAHN

Med sin eksklusive kollektion for PETER HAHN har designeren MARCEL OSTERTAG formået at omsætte de nyeste trends til unik statement-mode lavet af specielle materialer i hippe power-farver. Lad dig inspirere!

Mønstre og prints: Det er udtrykkeligt tilladt!

Uanset om det er blomstermønstre, geografiske prints, klassisk houndstooth eller vilde dyreprints. De mange usædvanlige mønstre og prints understreger din individualitet og passion.
Vov at skille dig ud!

Prikken over i'et til ethvert look

Et perfekt outfit står og falder med de rigtige accessories. Her finder du tasker, smykker, tørklæder, bælter og meget mere, som sætter prikken over i'et på dit outfit. Fuldend dit look her!

Sæsonens mode-must-have

Intet er så foranderligt og alsidigt som en blazer. Uanset om det er et forretningsmøde, en fødselsdagsfest, en middagsaftale eller en spadseretur gennem byen. Den trendy enkeltradede blazer fremhæver ethvert outfit. Find den perfekte blazer til dig nu!

Vær din egen BOSS!

Hos BOSS møder moderne design tidløs elegance, mesterligt håndværk møder materialer af høj kvalitet, perfekt skræddersyning møder moderne silhuetter. Oplev den tidløse charme ved BOSS, og få et strejf af luksus i din hverdag!

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk