Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Schiesser

Kategorier
Filtrer
Størrelse
Farve
Materiale
Pris
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Kvalitetsundertøj fra SCHIESSER

Mærket SCHIESSER har i mere end 135 år fremstillet eksklusivt undertøj til damer, herrer og børn. De høje krav til materialer og bearbejdning sikrer en konstant høj kvalitet. Tradition og innovation, masser af forskelligt undertøj lige fra det klassiske hvide til noget i innovative high-tech-materialer. Da undertøjet kommer helt ind mod huden, må der ikke gås på kompromis med kvaliteten.

Europæisk tradition erobrer verden

I 1875 lagde Jacques Schiesser grundstenen til dette mærke. Den schweiziske producent startede en trikotageproduktion med sin kone. Virksomheden ekspanderede hurtigt fra først ni rundstrikkemaskiner. Firmaet havde først hovedsæde ved Bodensee. Efter få år leverede SCHIESSER produkter til både Tyskland og Schweiz samt asiatiske partnere. Virksomheden blev i familiens eje og overlevede også kriser som de to verdenskrige. Antallet af medarbejdere steg takket være pionerånden og beslutsomheden.

I 1970'erne sker der nye ting som opkøb af tekstilfabrikker og opbygning af et tekstiltrykkeri. Sortimentet fra SCHIESSER omfatter langt mere end bare klassisk ensfarvet undertøj, selvom det nok stadig er de mest populære produkter. Firmaets historie rammer flere lavpunkter, ind til det til sidst må gå i betalingsstandsning. Takket være en handlekraftig ledelse og den konstante kvalitet kan mærket igen opnå succes og se fremad.

Som et ekstra lag hud

Naturlige stofkvaliteter som bomuld er klassiske til undertøj, men SCHIESSER har også andre modeller. Second Skin er en populær kollektion i mikrofiberkvalitet. Komfort og moderne design går hånd i hånd med den lækre kvalitet. Sortimentet omfatter underbukser, undertrøjer, bh'er, men også sokker, strømper, T-shirts og lange underbukser. Her finder du basics til hverdagen, men også finere lingeri. Mange elsker de ensfarvede modeller i hvid, sort eller nude. Men der er også mønstret undertøj og noget i pangfarver. Tidløst design kombineres med trendy eller sæsonbestemte varianter.

Komfortformlen for undertøj fra SCHIESSER er 95/5. Det står for 95 procent lækker blød og naturlig bomuld. Og 5 procent elasthan. Det gør undertøjet let elastisk med god pasform. Spændende innovationer som Long Life-kollektionen, der tåler mange gange vask, hæver dette undertøjsmærke over de andre.

Det er det tøj, vi bruger mest i hverdagen, som SCHIESSER fremstiller omhyggeligt og med gennemtænkt design.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk