Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Riani

Riani
Kategorier
Filtrer
Størrelse
Farve
Materiale
Pris
Sortering efter:
De mest populære
1 Fra 2 »

Side

Side 1 af 2

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 Fra 2 »

Side

Side 1 af 2

RIANI

’Love who you are – be a Rianista’. Det er mottoet for RIANI. Det tyske modemærke henvender sig til kvalitetsbevidste kvinder, der gerne vil give udtryk for deres personlighed. Stilen fra RIANI er uforlignelig: Klare linjer, elegant hverdagsstil, udtryksfulde styles med et sensuelt touch, der giver moden en suveræn og selvstændig karakter. Kollektionerne fra RIANI er præget af stor alsidighed: Med stilfuldt hverdagstøj, skarpe men alligevel ekstravagante business-outfits, sporty looks samt elegant fest- og aftenmode tilbyder dette mærke egentlig alt, hvad der i dag gør fashion-fans lykkelige. Hos RIANI finder du eksempelvis blazere, skjorter og bluser, lige fra det alsidige til ekstra glamourøse design, herlig strik i kashmir lige fra cardiganer til strikbluser, bukser til business og casual styles, naturligvis nederdele og kjoler med stilfulde silhuetter mm. Selvom de enkelte modeller og kollektioner er nok så forskellige, er de forbundet med hinanden på mange måder. Med perfekte pasformer, udtryksfulde og søde detaljer samt en absolut forkærlighed for detaljer. Udvalget af stoffer er også uforligneligt. RIANI satser på mange usædvanlige og meget eksklusive materialer, der udelukkende fremstilles i Europa og ofte eksklusivt for RIANI, lige fra økologisk bomuld, skind og kashmir til fineste satin og Lyocell.

Riani Riani

Bæredygtig og fair
Bæredygtig, miljøvenlig og fair produktion af kollektionerne er meget vigtig for RIANI. Et par eksempler er ’Loyal Partner’-konceptet, som RIANI har med sine langsigtede samarbejdspartnere, ’No Mulesing’-forpligtelsen, hvor RIANI satser på udelukkende at anvende mulesing-fri merinould, samt GOTS-certificeringen. Anvendelse af genanvendte materialer, eksempelvis bomuld og polyester, bliver også løbende udvidet af hensyn til miljøet.

Succes siden 1978
Jürgen Buckenmaier lagde med sin kærlighed til materialer og stof grundstenen for mærket RIANI i 1978, der frem til i dag har begejstret modeverdenen med sin fine kvalitet. Usædvanlig og med skarpe linjer, trendy og klassisk, fair og miljøvenlig, italiensk elegance produceret i Tyskland. Det er de værdier, der stadig tæller her.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk