Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Animal Welfare

Animal Welfare - Tierwohl ist uns wichtig.

Dyrevelfærd er vigtig for os.

Ren ny uld, dun og andre animalske råstoffer er eftertragtede naturfibre inden for tekstilindustrien. Men kun, hvis fårene, gæssene og alle andre dyr har det godt, kan vi nyde denne mode med god samvittighed.

PETER HAHN dyrevelfærdsmærket garanterer, at de forarbejdede råstoffer alle er udvundet med overholdelse af uafhængige dyrevelfærdsstandarder. Det forudsættes således for eksempel, at dyrene fodres artsrelateret og har en tilstrækkelig løbegård og rene stalde. Der er desuden specifikationer til at dyrke græsningsarealerne bæredygtigt og fastsatte sociale standarder for ledelse af medarbejdere. Grusom praksis er strengt forbudt, hvor dyrene påføres smerter, hvor de for eksempel plukkes levende eller tvangsernæres (proppes). Overholdelse af disse standarder kontrolleres regelmæssigt af uafhængig tredjemand.

Dyrenes og naturens velfærd er meget vigtig for os og er en essentiel del af vores forståelse for bæredygtighed. Med købet af dette produkt støtter du også dyrevelfærden i leveringskæden.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk