Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Recycled Materials

recycled_materials

Ansvarlig håndtering af jordens ressourcer er vigtig for os. Vi har fokus på at skåne miljøet lige fra udvindingen af råmaterialer til den færdige mode. Det arbejder vi for hver eneste dag.

Dette produkt har fået mærket 'Recycled Materials', som vi har udviklet, fordi det yder et vigtigt bidrag til at beskytte miljøet, nemlig ved at

lave nyt af gammelt! Vores bidrag til den cirkulære økonomi

Intelligent anvendelse af overskydende materialer fra produktionen og genanvendelse af materialer (genvinding og upcycling) skåner ressourcerne og er derfor vigtige faktorer i miljøbeskyttelsen.

Vores produkter af 'Recycled Materials' er lavet af genvundne materialer som genvundet polyester, der udvindes af gamle PET-flasker i en helt speciel proces. Eller genvundet nylon, eksempelvis fra gamle fiskenet. Vi udnytter også overskydende materialer fra produktionen, der tidligere bare blev kasseret, til at fremstille nye og ofte helt enestående artikler.

Vi giver på den måde materialerne et nyt liv og sparer samtidig energi, råvarer og vand. Det er godt både for miljøet og for os alle.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk