Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Premium Pima Cotton

Den særlige bomuld

Pima-bomuld er noget helt særligt - utroligt blød og meget holdbar - takket være de usædvanligt lange bomuldsfibre. De gør stoffet modstandsdygtigt og sikrer en meget blød følelse mod huden.

Økologisk og bæredygtig

Miljøvenligt og bæredygtigt - sådan bliver vores Premium Pima Cotton dyrket og forarbejdet til garn. Ideen bag er et gennemtænkt, innovativt koncept: Såsæden er helt fri for gensplejsning, og bomuldsdyrkningen kombinerer flere miljøvenlige metoder. Vandingen af bomuldsplanterne er teknologisk præcist planlagt og udføres dråbevist med behandlet vand. Sammenlignet med konventionel dyrkning reducerer denne fremgangsmåde den nødvendige mængde vand med op til 80%. Derudover reduceres mængden af gødning voldsomt - på den måde bruges der op til 50% mindre kemisk gødning på bomuldsmarken.

De udvalgte Premium Pima-bomuldsgarner kommer fra vores dygtige spinderi i Grækenland. Ved den videre forarbejdning af bomulden sættes der fokus på effektiv anvendelse af energi.
Resultatet er vores helt særlige Premium Pima Cotton, som forener kvalitet og bæredygtighed på en vidunderlig måde. Godt for huden og godt for miljøet.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk