Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Paul Green

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 Fra 2 »

Side

Side 1 af 2

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 Fra 2 »

Side

Side 1 af 2

PAUL GREEN – som at gå på skyerne

PAUL GREEN er en af de førende mærker indenfor damesko i Tyskland. Mærket blev grundlagt i 1988 i München, men har i dag hovedsæde i Mattsee ved Salzburg i Østrig. Op til i dag bliver hver eneste sko udviklet her og produceres udelukkende i Europa. Sko fra PAUL GREEN udmærker sig ved en enestående pasform og unik stil. Brugere oplever en enestående opløftende komfort – den umiskendelige PAUL GREEN-effekt.
Damesko fra PAUL GREEN har ikke kun fingeren på pulsen, men overbeviser samtidig med deres overordentlige høje komfort. Det omfangsrige sortiment af sandaler, sneakers, snøresko, stiletter, ballarinaer, pumps, peeptoes, støvletter og støvler fra PAUL GREEN bliver forarbejdet i hånden med nøje udvalgte råmaterialer. Der bruges fine lædervarer som nubuck og nappa, der ikke kun føles lækker, men samtidig er robust. Hver sko er unik. Sko fra PAUL GREEN er som skabt til at blive din yndlingssko. Ikke kun i en sæson, men hele dit liv.

PAUL GREEN PAUL GREEN

Navnet forpligter: Siden grundlæggelsen af PAUL GREEN har respekt for naturen og vores miljø haft topprioritet. Som det først skomærke har virksomheden fået miljømærket fra kontrol- og forskningsinstituttet i Pirmasens (PFI) på grund af deres sociale og miljøvenlige adfærd. Derfor er sko fra PAUL GREEN ikke kun af god kvalitet, trendy og enestående, men også bæredygtigt produceret og kan bæres med god samvittighed. Man kan i høj grad sige: PAUL GREEN. De bedste sko jeg har.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk