Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Cotton since 1901 – Made in Germany

Traditionsrig fremtid.

Der findes kun en håndfuld bomuldsspinderier i dag i hele Europa. Et af dem er det tyske spinderi Spinnerei Otto i Dietenheim. Dette regionale spinderi har siden 1901 spundet bomuld med glæde og stor respekt for miljø og mennesker. Deres tekniske innovationer og opfindelser gennem over hundrede år danner grundlag for eksklusive garner og tråde af fineste kvalitet. Men selv den mest fantastiske maskine kan ikke erstatte menneskelige erfaringer. Tydelig kvalitet starter med omhyggeligt udvalgte materialer.

Bomuld i fineste kvalitet.

Cotton since 1901 – bomuld i fineste naturkvalitet – håndplukket. Man skal starte med at finde den udsøgte kvalitet. Lige fra starten plejede brødrene Otto derfor deres relationer med de bedste leverandører, og de havde samtidig udviklet en god sans for kvalitet og leveringssikkerhed. Samspillet mellem fineste bomuld, avancerede spindemaskiner og miljøvenlig farvning giver uforligneligt bløde tekstiler. En ægte skat i din garderobe, som du vil bruge igen og igen og have glæde af i lang tid.

Skønneste tekstiler

Cotton since 1901 står også for samfundsmæssig ansvarlighed, korte transportveje, miljøvenlig dyrkning med effektive vandingsmetoder, fair partnerskaber og overholdelse af sociale standarder. Den bæredygtige produktion af garnerne kontrolleres omhyggeligt af uafhængige institutioner og eksterne laboratorier. Så kan du nyde at have din nye favorit i garderoben på med god samvittighed.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk