Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

MYBC

MYBC
Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære

Side

Side 1 af 6

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig

Side

Side 1 af 6

MYBC – ungdommelig og spontan, lige som dig

MYBC står for ’My Beautiful Collection’, og det er det unge mærke for aktive, spontane og trendsikre kvinder med sans for stil og individualitet. Til kvinder, der lægger vægt på god kvalitet, understreger deres personlighed med trendy highlights og gerne vil skabe deres eget individuelle look.

Kærlighed til det autentiske
Moden fra MYBC er inspireret af storbyernes elegante flair og selvsikre stil samt af kærligheden til mode. De udsøgte modeller er kendetegnet ved fine stoffer af eksklusiv kvalitet, bedste forarbejdning, udsøgte og lækre materialer, afslappede og feminine pasformer, klassiske snit og flotte detaljer, og så passer de alle perfekt til hinanden i en kombinationsgarderobe. Personlighed og lidenskab, perfektion og professionalitet kombineres til kollektioner med en selvstændig stil – og i en håndevending til individuelle og alsidige looks til hverdagen.

MYBC

Glamour i hverdagen
Nye snit, trendy print, cool detaljer. MYBC orienterer sig efter de aktuelle trends fra modens metropoler og spreder på den måde lidt elegance og glamour over deres detaljerige, raffinerede og sporty-feminine looks. Bluser, sweatshirts og -bukser, strik- og jerseykjoler, skjorter og skjortebluser, jeans, jog-pants, bukser og bermudashorts, jakker, frakker og dunveste. MYBC overbeviser med store, alsidige kollektioner og et godt forhold mellem kvalitet og pris.

MYBC MYBC

Selvstændighed og knowhow
MYBC står for en helt egen, uafhængig stil, livsglæde og individuelt design i alle facetter. Og så en stor knowhow om modeverdenen. Lige fra valg og produktion af de mest eksklusive materialer, hurtig omsætning af de sidste nye trends til det alsidige arbejde med fairness og bæredygtighed, som bliver vigtigere og vigtigere i vore dages modebranche.

MYBC
Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk