Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Monari

Kategorier
Filtrer
Størrelse
Farve
Materiale
Pris
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

MONARI – La dolce vita

Med inspiration i det klassiske leben på en pulserende piazza et sted i Toskana grundlagde Renate og Bernhard Bosch i 1986 modemærket MONARI, som forener livsglæden ved middelhavet med chik italiensk design. Mærket forstår at skabe denne ekstravagante blanding med hver eneste nye kollektion. Klassisk og moderne mode, diskrete og ekstravagante styles. Om du har brug for noget til hverdag, arbejdet eller festlige lejligheder: MONARI tilbyder modebevidste kvinder enestående mode, der stråler af livsglæde.
MONARI kreerer ekstravagante skjorter, bluser og strikbluser, behagelige jeans og bukser samt feminine kjoler, nederdele og frakker. Samtidig er mode fra MONARI altid præget af en helt særlig stil. Bemærkelsesværdige print og mønstre kendetegner dette eksklusive mærke: diskrete, dusede farver, store print, blomster- og bogstavmotiver. Med MONARI bliver mode aldrig kedelig. Dyreprint og similisten giver en ekstra woweffekt og opfylder alle dine modedrømme.

MONARI MONARI

MONARI er mere end mode. MONARI er en holdning. Med deres ekstravagante mode, opsigtsvækkende detaljer og gennemtænkte kontraster vil MONARI først og fremmest styrke kvinder, der er tro mod sig selv og ikke bøjer sig. Mode fra MONARI er til kvinder, der ikke er bange for at vise deres kvindelighed, og som er åbne for nye trends. Denne indstilling til mode og samfund afspejles i hver eneste style fra MONARI-kollektionen.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk