Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Milestone

Kategorier
Filtrer
Størrelse
Farve
Materiale
Pris
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

MILESTONE – the Jacket Company

Siden 1994 har MILESTONE forfulgt en mission: At designe jakker til mænd og kvinder, hvis design, materiale og forarbejdning er andet og mere end blot en kortvarig modetrend. Indtil videre har MILESTONE, som har til huse i Ingoldstadt i Bayern, haft succes med dette i hver eneste kollektion. Den perfekte blanding af moderigtigt design og teknisk innovation gør MILESTONE til en af verdens førende jakkeproducenter. Både til job og fritid: Med en MILESTONE jakke er du altid godt klædt på.
Jakker fra MILESTONE er ensbetydende med afslappet stil, kvalitetsmaterialer, udtryksfulde silhuetter og ekstraordinære detaljer. Især læderjakkerne fra MILESTONE, som kommer i flere forskellige styles, innovative vaske og trendy farver, har gjort, at brandet ret hurtigt fik en fast fanskare. Hos MILESTONE finder kvinder og mænd desuden et eksklusivt udvalg af parkas, blazere, uldfrakker og dunjakker, der er kendetegnet ved flotte detaljer i form af nitter, lynlåse og dekorative syninger.

MILESTONE MILESTONE

MILESTONE jakker er moderigtige OG funktionelle. Der anvendes både naturlige kvalitetsmaterialer som f.eks. blødt lammeskind og kvalitetsmaterialer i form af pels og tekstil. Den hyppige kombination af naturlige materialer og kvalitetsmaterialer er ikke kun garant for innovative modeller til trendbevidste individualister. Det intelligente materialemiks kombinerer også praktisk funktionalitet med sporty elegance. Resultatet er unikke og pålidelige MILESTONE-jakker, som du helt sikkert også bliver glad for.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk