Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Mayfair by Peter Hahn

Mayfair by Peter Hahn
Kategorier
Filtrer
Størrelse
Farve
Materiale
Pris
Sortering efter:
De mest populære
1 Fra 2 »

Side

Side 1 af 2

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 Fra 2 »

Side

Side 1 af 2

MAYFAIR by PETER HAHN – alsidig mode du vil elske

Herlig alsidig mode, det er MAYFAIR by PETER HAHN. Dette mærke tilbyder kvalitetsbevidste kvinder en tidløs og chik stil til enhver lejlighed, så de kan være sikre på altid at være velklædt. Ved besøg hos venner, til familiefester, teater- eller restaurantture, shopping eller byture eller bare til en hyggedag derhjemme: MAYFAIR har med garanti den rigtige mode til alt det, du vil.

Mayfair by Peter Hahn

Genopdag dig selv
Smarte pasformer, der passer til alle figurer, og udsøgt materiale- og forarbejdningskvalitet sikrer, at modebevidste kvinder altid føler sig godt tilpas i MAYFAIR by PETER HAHN. Det kan også skyldes, at det er skøn kombinationsmode med klassiske og tidløse design, eller de mange farver og mønstre, der er fint afstemt efter hinanden, og som bruges igen og igen til sæsonens nye modeller. Med MAYFAIR by PETER HAHN kan kvinder altid genopdage sig selv eller fremhæve deres bedste sider. I dag klassisk og ensfarvet, i morgen lidt vildere med søde print, i overmorgen ekstra feminin – livet har så mange (moderigtige) facetter!

Mayfair by Peter Hahn Mayfair by Peter Hahn

Uimodståeligt alsidigt
Til inde og ude, over og under, dag og nat. MAYFAIR BY PETER HAHN tilbyder et utroligt udvalg af hverdagsmode med et godt forhold mellem pris og kvalitet. Klassiske strikbluser med rund hals eller V-hals, skønne luftige og romantiske jerseykjoler, feminine twinset med søde print på eksklusiv strik, bekvemme striknederdele, elegante eller sporty cardiganer i mange snit og med forskellige armlængder, luftige, lette og raffinerede skjorter, eksempelvis i bæk-og-bølge, smarte bukser med forskellige pasformer og længder, denimnederdele, blazere, spændende accessories og meget mere. MAYFAIR by PETER HAHN er et mærke med ubegrænsede muligheder. Nyd den gode følelse af at have et outfit, du altid er velklædt i.

Mayfair by Peter Hahn
Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk