Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Margittes

Margittes
Kategorier
Filtrer
Størrelse
Farve
Materiale
Pris
Sortering efter:
De mest populære
1 Fra 2 »

Side

Side 1 af 2

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 Fra 2 »

Side

Side 1 af 2

MARGITTES – til enhver kvinde, til enhver årstid

Afvekslende, raffineret og altid perfekt året rundt, det er mode fra MARGITTES. Bag navnet står Margitte Schweden, der med lidenskab designer damemode fra kvinder til kvinder. Vel at mærke til alle kvinder, for stilen fra MARGITTES er ikke målrettet en bestemt kvindetype, men skal fremhæve kvindens individualitet og personlighed. Netop det afspejler sig i kreationerne fra MARGITTES, en ubændig glæde ved snit, former, mønstre og applikationer. Mode fra MARGITTES udmærker sig ved sin tidløse stil, der følger nye trends og kombineres på spændende vis med konventionel mode. På den måde opstår der igen og igen spændende kollektioner, der overbeviser og begejstrer kvinder.

Margittes Margittes

Kreativ alsidighed
Oprindeligt begyndte historien bag MARGITTES med design af eksklusive damebluser, og det er der stadig fokus på i de forskellige kollektioner i dag. Men moden og udvalget er løbende blevet videreudviklet. I dag tilbyder MARGITTES et alsidigt sortiment. Lige fra business-outfits og sporty modeller til eksklusiv aftenmode. Fra toppe og tunikaer til cardiganer og jakker. Det karakteristiske er de sensationelle print og naturlige farver samt eksklusiv forarbejdning og omhyggeligt udsøgte materialer.

Fantasifulde farver
MARGITTES bruger utrolig stor farvepalet. Den går fra en alsidig brug af naturlige nuancer over hvid og sort, grå, blå, beige, mauve og taupe, der legende afveksler og supplerer hinanden. Dertil kommer similisten, nitter, blonde, print, detaljerede applikationer, spændende detaljer og meget mere, hos Margittes er der i sandhed ikke sat grænser for fantasien. Mode fra Margittes er altid in! Ud over farver og detaljer spiller de mange former og mønstre også en stor rolle. Her bliver det hele brugt til en afslappet stil i et kreativt miks. Altid in.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk