Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Marc Cain

Betty Barclay
Kategorier
Filtrer
Størrelse
Farve
Materiale
Pris
Sortering efter:
De mest populære
1 Fra 2 »

Side

Side 1 af 2

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 Fra 2 »

Side

Side 1 af 2

MARC CAIN: Særlig mode til kvalitetsbevidste kvinder

MARC CAIN blev grundlagt i 1973 i den italienske by Carpi af Helmut Schlotterer. I dag ligger firmaets hovedsæde i den tyske by Bodelshausen. Mærket har skabt en vellykket kombination af æstetiske og kunstneriske elementer og naturlig afslappet stil. De stiller krav til mode, der altid er usædvanlig og alligevel afspejler personligheden hos den kvinde, der går i det. De skaber derfor designermode til moderne, selvbevidste kvinder, der elsker og gerne vil lege med mode. Umiskendelig og uforlignelig.
MARC CAIN erobrede en topposition inden for eksklusive damebluser med deres enestående strikdesign. Mærket er forblevet tro mod sin kærlighed til strik. MARC CAIN begejstrer desuden med brillante farver og usædvanlige mønstre. Du finder også leopardprint i alle deres kollektioner. Det tyske modemærke er således en ægte allrounder.
Mode fra MARC CAIN er frem for alt alsidig. Men mærket får altid skabt en æstetisk balance. Når snittet er klassisk, er materialet moderne, og når printet er markant, er farven diskret. Ved at kombinere sådanne modsætninger opstår det uforlignelige MARC CAIN-look: Sådanne modsætninger giver sammen et enestående, tidssvarende look. Komforten er samtidig et must. Alt stof, jersey og strikgarn kommer direkte fra Italien. Af de udsøgte og nøje kontrollerede materialer laver de dejlig bekvem favoritmode med lang levetid.

MARC CAIN MARC CAIN

Bæredygtighed og ansvarlig adfærd har fra dag et været kernen i mærkets virksomhedsfilosofi. MARC CAIN producerer 90% af alle sine artikler i Europa. Den afsluttende forædling af stofferne finder sted i Tyskland. På den måde sikrer MARC CAIN sin velkendte høje og komfortable kvalitet. Firmaets egne, avancerede strikkemaskiner i det tyske hovedkvarter Bodelshausen sikrer den helt særlige kvalitetskontrol.
’100% Made in Germany’-serien fremstilles udelukkende i det eget strikkeri. Med egne strikkemaskiner, nogle af de mest avancerede i Europa, kan MARC CAIN også teste og lege med de aktuelle trends. Nye design bliver omsat til virkelighed og testet på stedet. Mode fra MARC CAIN er således ikke kun i tråd med tidsånden i moden, men også i samfundet.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk