Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

MAERZ

Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

MÄRZ MÜNCHEN: 100 år med udsøgt kvalitetsstrik

Blødt, lækkert og smukt design. Virksomheden MÄRZ MÜNCHEN står for eksklusiv strik af høj kvalitet til hende og ham. Firmaet, der blev grundlagt i 1920 i München, blev i 2010 overtaget af Olymp Bezner, men som kommanditselskab har det stadig en familiær og uafhængig profil i den nye koncern. Firmaets hovedsæde ligger stadig i München. Produktionen sker i Europa, og herfra eksporteres der til resten af verden.

MÄRZ MÜNCHEN: den innovative uldspecialist

Produktionen fra MÄRZ MÜNCHEN er præget af innovationer. Eksempelvis blev de første fuldautomatiske strikkemaskiner introduceret allerede i 1938. I 1953 besteg den østrigske bjergbestiger Hermann Buhl som den første bjerget Nanga Parbat, og han var klædt i en speciel MÄRZ-sportsstrikbluse. I 1979 skabte de uldtypen Merino Superwash. Den kan maskinvaskes ved 30 °C og bevarer det formfaste og smukke udseende.

I det hele taget er MÄRZ MÜNCHEN specialist i uld og især i merinould, primært fra Australien. Serien af herretøj Standard Classic Fit er fremstillet af merinould, og det samme gælder serien Merino extrafine til både hende og ham. Desuden bruges der ekstra lette uldstoffer som Summer Merino og et materialemiks af merino, silke og kashmir til eksklusiv herrestrik, der er flot til business-outfits. Sidst men ikke mindst tilbyder firmaet også Geelong, en silkeblød merinould, der stammer fra klipning af helt unge merinofår.

Aktiv overalt i verden med produktion i Europa

MÄRZ MÜNCHEN satser på høje standarder. Omkring 400 medarbejdere arbejder i firmaets egne spinderier i Ungarn for at opfylde disse standarder ned til mindste detalje. Her laves der strikbluser, cardiganer, strikjakker, blazere, veste og endda også frakker. Her anvendes kun de bedste råvarer. Ud over merino- og alpakauld anvendes der også kashmir, mohair og bomuld. Eksempelvis er IQ-uld til en af herreserierne en ægte specialitet: Tøj med bomuld indvendig og ren ny uld udvendig, der er utrolig behageligt at have på, lige som det ellers kendes fra sportsundertøj.

For at sikre korrekt kvalitet arbejdes der ikke kun med mange forskellige strikkemaskiner i alle størrelser, produktionen bruger også håndarbejde. I hvert eneste trin er der stor fokus på, at garn og strikstruktur kombineres til en harmonisk helhed. Hvis der sker fejl i produktionen, bliver der omhyggeligt trævlet op igen, så de fine garner fra Europa og den udsøgte uld kan bruges igen. Intet går til spilde. Sådan garanterer MÄRZ MÜNCHEN, at deres kunder kun får de bedste strikvarer.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk