Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Mac

MAC
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

MAC: Jeans og bukser med perfekt pasform

I mere end 40 år har MAC fremstillet jeans og bukser af højeste kvalitet. Den tyske virksomhed har især fokus på optimale snit og perfekt pasform. Den eksklusive forarbejdning og de forskellige jeansmodeller fra MAC er flatterende for enhver figur. Figuren fremhæves perfekt, og problemzoner camoufleres. Fra tidløs klassiker til moderne it-piece. Jeans og bukser fra MAC er alsidige kombinationsmodeller, der passer til enhver stil. Det store udvalg af klassiske og trendy bukser gør det nemt for dig at finde dine perfekte MAC-jeans.
Jeans fra MAC er uundværlige og alsidige til enhver lejlighed. Eksklusive materialer sikrer lang holdbarhed, og den perfekte pasform garanterer uovertruffen komfort. Og så omsætter MAC de aktuelle trends med stor træfsikkerhed. Hver eneste kollektion rummer moderne længder, farver og trendy mønstre, og naturligvis også både klassiske og tidløse jeans. Når du først har fundet din egen perfekte pasform, vil du aldrig mere ønske at være uden jeans og bukser fra MAC. Og det optimale forhold mellem pris og kvalitet er med til at gøre MAC-bukser perfekte til totalt velvære, dagen lang.

MAC MAC

Bæredygtighed er af stor betydning for MAC og et fast fokuspunkt for virksomhedens ledelse. Lige fra produktion til levering arbejder MAC for en respektfuld omgang med mennesker og natur. Ved brug af innovative teknologier fremstilles jeans og bukser fra MAC bæredygtigt. Eksempelvis er vand-, energi- og kemikalieforbruget i produktionen og vaskeriet blevet markant reduceret. Da jeans fra MAC er fremstillet af førende producenter i Tyskland og Europa, holdes transporten også nede, og det er godt for miljøet.
Men for MAC stopper miljøbeskyttelse ikke ved de bæredygtige jeans. Jeans fra MAC forsendes klimaneutralt i certificerede æsker. MAC's hovedkvarter er bygget af naturlige materialer, og de omkringliggende grønne områder er et ægte naturparadis. På de vilde enge, der er etableret så naturligt som muligt, bor der mange vilde fugle, og de er hjem for mange smådyr, insekter og endda også 20 bisværme.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk