Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Love Moschino

I denne kategori, desværre er ingen produkter til rådighed

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig

LOVE MOSCHINO – modeverdens paradisfugl

Når mærket LOVE MOSCHINE inviterer til modeshow kommer de alle sammen. Ingen i toppen af modeverdenen vil gå glip af den populære event. Et ting er sikkert: Franco Moschino, der lærte kunst og provokation hos VERSACE og CADETTE og grundlagde sit eget mærke i 1983, gør hvert eneste modeshow til en uforglemmelig happening. Om den står på cowboyhatte, miss Piggy i brudekjole eller aftentøj med spejlæg – LOVE MOSCHINO sprudler af kreativitet og udfordrer altid omverdenen med sin mode. Mærkets design, som Jeremy Scott er ansvarlig for, har en ekstravagant udstråling, som tiltrækker opmærksomhed, men samtidig lader ens personlighed skinne igennem. En balance, som LOVE MOSCHINO formår at skabe til perfektion.
Hos LOVE MOSCHINO får du accessories som håndtasker, punge og sko med et excentrisk touch. Sprælske farver og former karakteriserer kreationerne fra luksusmærket. Mærket skaber forfriskende designs i ungdommelige farver, der altid er prydet af LOVE MOSCHINO-logoet – der selvfølgelig både er stort og synligt. Det klassiske MOSCHINO-hjerte som print, vedhæng eller form er også populær og sætter prikken over i’et.

LOVE MOSCHINO LOVE MISCHINO

Hvem kan modstå det? Man kan ikke lade være med at forelske sig i dette mærke – ikke kun på grund af mærkets unikke look, men også på grund af den ekstraordinære kvalitet og det gennemtænkte design. Holdbarhed og komfort er nøglepunkter i produktionen. LOVE MOSCHINO har altid noget nyt i ærmet. Mærkets designer eksperimenterer med usædvanlige materialer og forarbejdningsteknikker. Det munder ud i ekstravagante quiltmønstre, flot metaludsmykning og skinnende lakoverflader. Lad dig inspirere af den kreative ånd hos LOVE MOSCHINO og giv din stil et eksklusivt touch.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk