Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Looxent

Looxent

Looxent er ren modeglæde. De aktuelle basics og helt særlige modeller kan kombineres på kryds og tværs til mange nye looks i individuel stil.

Kategorier
Filtrer
Størrelse
Farve
Materiale
Pris
Sortering efter:
De mest populære
1 Fra 2 »

Side

Side 1 af 2

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 Fra 2 »

Side

Side 1 af 2

LOOXENT – mode til fanstastiske kvinder med stor livsglæde

Den sporty og moderne kollektion fra LOOXENT er det helt rigtige for den dynamiske kvinde, for du smitter gerne andre med din livsglæde og afspejler din livsglæde i dit tøj. Med LOOXENT kan du mikse, som du vil. Sporty med elegante modeller, high-fashion med basics. Det er LOOXENT's styrke – de skønne kombinationsmodeller passer altid sammen.

Looxent
Mærket med stor lidenskab for de sidste nye trends.

Eksperimenterer du gerne, prøver du gerne nyt i livet, og har du nemt ved at tale med andre takket være dit åbne sind? Så vil du elske LOOXENT. For med LOOXENT giver du udtryk for din livsstil. Mode fra LOOXENT er så farverig og levende som selve livet, og derfor passer den perfekt til dig. Blazerne og skjorterne, bukserne og nederdelene, jakkerne og frakkerne kan kombineres frit på kryds og tværs. Vælg et nyt LOOXENT-look hver eneste dag. Sæt prikken over i'et med de matchende accessories fra LOOXENT-kollektionen, som du kun finder her i onlinebutikken under LOOXENT.

Looxent Looxent
Til enhver tid og lejlighed – altid det passende outfit!

LOOXENT forkæler dig med eksklusive naturmaterialer som bomuld, silke, ren ny uld og lækker viskose med flot fald og overrasker samtidig med innovative, mere tekniske materialer. LOOXENT er mode, der følger tidens puls. Snittene er kropsnære og med overbevisende flot pasform. Designet med kraftige farver stikker nogle gange ud fra masserne og understreger også din positive livsindstilling.

Looxent
Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk