Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

LIEBLINGSSTÜCK

Lieblingsstück
Kategorier
Filtrer
Størrelse
Farve
Materiale
Pris
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

LIEBLINGSSTÜCK – find dine favoritter

Dette modemærke fra Bayern med det søde navn har specialiseret i produktion af trendy og eksklusiv mode til stilbevidste kvinder. Mærket er især kendt for strik og bluser, men kollektionerne indeholder også kjoler, jakker, toppe og utrolig fine tørklæder. Naturlige design, feminine og samtidig bekvemme snit med fokus på komfort og velvære er kendetegnende for mode fra LIEBLINGSSTÜCK. Farvestrålende design, bløde pastelfarver og sprudlende print og mønstre, der udstråler en afslappet og ungdommelig feminin stil er også typiske for mærket LIEBLINGSSTÜCK. Mere diskrete nuancer som sort og beige har naturligvis også deres faste plads hos LIEBLINGSSTÜCK, lige som enkle basics og markante blikfang, ekstravagant men også perfekt i hverdagen. Man kunne simpelthen også bare kalde det ’lovely knit & womenswear’. Hos LIEBLINGSSTÜCK er der ikke kun fokus på looket, men også på kvalitet og bæredygtighed. Her er fair trade en selvfølge, og størstedelen af kollektionerne er fremstillet af eksklusiv bomuld og andre udsøgte materialer. Det giver enhver model fra Lieblingsstück en lang levetid.

Lieblingsstück Lieblingsstück

Krav
Navnet er mærkets motto: Designerne bag mærket har gjort det til deres opgave at skabe begejstring hos modebevidste damer med smart mode, der lynhurtigt bliver favoritter i hverdagens garderobe. De kreative designere lader sig inspirere af mode fra modens metropoler som Paris, London og New York, men de glemmer aldrig deres rødder, og derfor indeholder alle kollektioner fra LIEBLINGSSTÜCK også et touch af den bayerske livsstil. Grundlæggerne af LIEBLINGSSTÜCK har dog ikke kun fokus på flot mode, men også på menneskerne bag mærket: I produktionen lægges der stor vægt på fair arbejdsforhold og der anvendes udelukkende underleverandører i Europa.

Historie
Modehuset blev grundlagt i 2010 i Bayern. Men allerede i dag, få år senere, har det opnået flotte resultater. Mærket med hovedsæde i Bayern er ikke kun populært blandt sydtyskerne, men vinder skridt for skridt indpas verden over.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk