Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Leveringsservice

Fragt og fragtomkostninger

Vi sender vores varer som GLS-standardforsendelse, og varerne sendes udelukkende til adresser i Danmark. Fragtomkostningerne er et fast beløb pr bestilling på 49,00 kr., også hvis du skulle modtage din bestilling i delleveringer.
I din indkøbskurv og på den mail, der bekræfter din bestilling, kan du se, om din artikel kan leveres omgående, eller hvornår den ønskede artikel kan leveres.

Vi afsender pakker til Danmark fra vores centrallager i Winterbach i Tyskland. Her pakkes og kontrolleres varerne omhyggeligt af vores medarbejdere. Vi gør vores yderste for, at du kan modtage din pakke hurtigst muligt.


Levering til anden adresse

Med bestillingsfunktionen "Anden leveringsadresse" kan du angive en anden adresse end din egen ved bestillingen.


Track&Trace

Det er muligt at foretage Track&Trace af din bestilling. I mailen, der fortæller dig, hvornår pakken er afsendt finder du et link til Track&Trace, så du kan følge pakken på dens vej hjem til dig.


Dellevering

Hvis vi ikke kan levere alle dine artikler omgående, vil du modtage delleveringer. I mailen med ordrebekræftelsen kan du se, hvornår varerne i restance vil blive leveret. Vi beregner ikke ekstra fragt for de efterfølgende delleveringer.


Flere bestillinger på samme dag

Alle bestillinger foretaget samme dag, uafhængigt af om de bliver bestilt online eller telefonisk, samles i én pakke, så alle varerne så vidt muligt bliver leveret samlet.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk