Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Lecomte

I denne kategori, desværre er ingen produkter til rådighed

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig

LE COMTE – trendy looks med livlighed

Grundstenen til mærket LE COMTE blev lagt for et århundrede siden. I 1920 grundlage Albert Rabe Rabe Strickwaren GmbH i den sachsiske by Skt. Egidien. Derunder hører også LE COMTE. Firmaet har været familieejet gennem flere generationer og har haft hovedsæde i den nedersachsiske kommune Hilter am Teutoburger Wald siden 1968. Med masser af lidenskab og sans for detaljer er LE COMTE indbegrebet af en frisk og moderne livsstil.
Kollektionen fra LE COMTE er alsidig og overbeviser med perfekt pasform og god forarbejdning. Deres flotte og kombinationsrige designs skaber fantastiske stilfulde looks. Afslappede T-shirts, skjorter og strikbluser fra LE COMTE overrasker med ekstravagante print og mønstre. Her finder du coole eyecatchers, som passer perfekt til enkle bukser eller nederdele. Derudover byder de på spændende kjoler, bekvemme jog-pants og bukser med klassiske snit, der er behagelige at have på. LE COMTE overbeviser med deres alsidige balance. Fantasifulde strukturer, mønstre, jacquard og print giver et moderne look.

LE COMTE LE COMTE

Bæredygtighed spiller en stor rolle for LE COMTE. Virksomheden arbejder kun sammen med leverandører, der lever op til Standard 100 by OEKO-TEX-certificeringen og som har forpligtet sig til EU-forordningen REACH. Og for at begrænse transport og udledning, bliver 95% af varerne produceret i Europa. Af dyrevelfærdshensyn afstår virksomheden fra brug af dun og ægte pels. I LE COMTE føler du dig godt tilpas. Opdag mode, som du vil elske.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk