Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Laura Biagiotti ROMA

LAURA BIAGIOTTI ROMA
Kategorier
Filtrer
Størrelse
Farve
Materiale
Pris
Sortering efter:
De mest populære
1 Fra 2 »

Side

Side 1 af 2

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 Fra 2 »

Side

Side 1 af 2

Laura Biagiotti ROMA – ’la grande dame’ i italiensk mode

Født i 1943 som datter af en designer fik Laura Biagiotti sin lidenskab og sans ind med modermælken. Siden lanceringen af hendes første kollektion i 1972 i Firenze har mode fra Laura Biagiotti lokket med enestående italiensk inspireret elegance. Hendes kreationer er utrolig feminine. Hendes look er typisk elegant med en selvfølgelig nonchalant stil. De stilfulde kreationer gjorde Laura Biagiotti til en populær designer i hele verden. Hendes senere kreationer, bl.a. i lidt større størrelser, udstråler fantastisk selvbevidsthed og ren livsglæde. Hendes datter Lavinia har siden 2017 været leder af det i dag internationale modehus. Hun videreudvikler de mange internationalt kendte og populære mode- og duftkollektioner. Den kræsne, eksklusive og luksuriøse stil afspejlet i den udsøgte kvalitet er og bliver legendarisk.

LAURA BIAGIOTTI ROMA

Laura Biagiotti ROMA lokker især med moderne former og fine detaljer. Eksklusive similisten, fine strukturer eller grafiske print pryder toppene og kjolerne fra denne designer. Og så satser Laura Biagiotti ROMA på fine naturmaterialer som udsøgt kashmir, fineste bomuldskvaliteter og andre eksklusive materialer. De eksklusive stoffer kombineret med udsøgt forarbejdning gør denne mode til tidløse favoritter med lang levetid. Den chikke italienske stil går som en rød tråd gennem alle kollektionerne. Laura Biagiotti ROMA fejrer ren italiensk modestil 'Lo stile italiano nella moda' som intet andet mærke. Snittene er elegante og feminine. Strikstrukturerne er udsøgte og specielle. Farverne og mønstrene er lidenskabelige og temperamentsfulde.

LAURA BIAGIOTTI ROMA LAURA BIAGIOTTI ROMA

Laura Biagiotti blev verdensberømt for sin kashmirkollektion. Denne eksklusive kollektion viste hendes udsøgte og kvalitetsbevidste stil. Hendes forkærlighed for de fine fibre gav Laura Biagiotti kælenavnet ’Queen of Cashmere’.

LAURA BIAGIOTTI ROMA

Mode fra Laura Biagiotti ROMA bliver designet eksklusivt for PETER HAHN. De udsøgte kollektioner i supereksklusiv kashmir og fineste silke fremstilles med største omhu og som skræddersyet. Vores designere fremstiller denne serie af udsøgte materialer fra vores bedste leverandører i eksklusiv atelier-forarbejdning, så den opfylder selv de højeste krav.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk