Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Inkadoro

Inkadoro

Det eksklusive mærke INKADORO står for sydamerikansk kunsthåndværk spændingsfyldt kombineret med moderne design.

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

INKADORO – mode i spændingsfeltet mellem tradition og moderne stil

INKADORO. Det er en spændende kombination af traditionelt kunsthåndværk fra Sydamerika og moderne, trendy design. Navnet INKADORO er ikke valgt tilfældigt, for allerede på inkaernes tid var alpakauld et statussymbol, der var forbeholdt for kongen. Det der var så værdifuldt dengang, har ikke mistet sin tiltrækningskraft i dag.
INKADORO fremstiller i dag små kunstværker strikket af silkeblød alpakauld. Der anvendes desuden også fineste naturmaterialer som merinould og bomuld til strikbluser, slag, strikjakker og veste fra INKADORO.

Inkadoro
Fremstillet af små kunsthåndværksvirksomheder i Sydamerika.

Med dit valg af mode viser du, at du går din egen vej. Du elsker naturen. Din stil er uforlignelig, og du passer ikke ind i de vante kasser. Du elsker især, at INKADORO bruger eksklusive naturmaterialer. I modsætning til i inkaernes tid er den kostbare alpakauld ikke et statussymbol for dig, du bruger det til at udtrykke din glæde ved naturen.
Du føler, at du bliver forstået i INKADORO. Blandingen af mørke grundfarver og intensive, varme kontrastfarver afspejler desuden din kreative sjæl. Den utrolig smukke nye kollektion fås kun i onlinebutikken under INKADORO.

Inkadoro Inkadoro
Traditionelt kunsthåndværk i en moderne fortolkning. Højeste kvalitet til dig, det er Inkadoro.

Strikbluser, slag, veste eller strikjakker fra INKADORO er ægte små kunstværker i strik. Alle kollektionerne fra INKADORO er med traditionelle inka-mønstre, kunstfærdig mønsterstrik og jacquardmønstre samt moderne fortolkninger af det genoplivede kunsthåndværk.
De fine modeller, oftest fremstillet af små lokale kunsthåndværksvirksomheder, sendes fra Sydamerika til Europa, hvor INKADORO får stadig flere venner.

Inkadoro

Kollektionen fra INKADORO har i flere år også omfattet bluser, skjorter og andre modeller i hør og bomuld, du kan have på under noget andet.
Og de passer både i farve og stil perfekt til strikkollektionen. Så nu tilbyder INKADORO et endnu større udvalg af spændende, eksklusiv og holdbar mode.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk