Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Include

Include

Designerne hos INCLUDE arbejder med lidenskab og begejstring på at designe lækre favoritmodeller i kostbar og eksklusiv uldkvalitet, der kun må forarbejdes af særligt udvalgte strikkerier.

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 2 Fra 3 »

Side

Side 1 af 3

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 2 Fra 3 »

Side

Side 1 af 3

INCLUDE – luksuriøs kashmir til velvære i hverdagen

include
Himmelsk bløde og lækre strikfavoritter

Himmelsk blød og lækker, det er moden fra INCLUDE. I elegante, skarpe og smarte snit. Det helt rigtige for kvalitetsbevidste, lifestyle-orienterede kvinder som dig, der ved, at de er det værd, der elsker lidt luksus, og som ikke følger enhver trend, men hellere vil udvikle sin egen stil. Det er stilfuldt! Lige som de afslappede og elegante INCLUDE-kreationer, der også kan kombineres fint med blankt stof.

include include
Smarte snit, fantastiske farver

Når man først har prøvet himmelsk blød kashmir, så vil man bare gerne have mere. Og det kan ikke undre. Verdens fineste naturfibre er ikke kun dejlig bløde, de varmer også ekstra godt, når det er koldt, og er dejlig svale om sommeren, og så giver de ethvert outfit et luksuriøst touch. Luksus, som du elsker og INCLUDE giver dig med sin afslappede, stilfulde, eksklusive og lækre mode i elegante snit til enhver lejlighed, der samtidig er superkomfortabel. Og det skyldes selvfølgelig ikke kun materialet, men også snittet. Det er altid moderne fra INCLUDE, men også med et vist understatement. Det passer til dig!

include

Luksuriøs og lækker kashmir kombineret med en masse farver, fra sarte pudderfarver til pangfarver. Og i sortimentet fra INCLUDE finder du ikke kun alle farver, kollektionen har også 'maskevis' af udvalg. Strikbluser, strikbukser, striknederdele, strikkjoler og strikveste. Her finder du sikkert, noget du kan li'. Den eksklusive, lækre strik fås for øvrigt fra størrelse 36 til 48.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk