Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Herre T-shirts

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 Fra 2 »

Side

Side 1 af 2

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 Fra 2 »

Side

Side 1 af 2

T-shirts til enhver lejlighed

Fra klassisk til afslappet – t-shirts i god kvalitet er uundværdlige i fritidsgarderoben.

Indhold:

T-shirts – det stilfulde fritidslook

T-shirts er kernen i ethvert casual-outfit til manden. De kan anvendes under habitjakken eller under en pullover. Også alene gør de en god figur: sporty, elegant, i moderne farver. Højkvalitative, bløde materialer og en forarbejdning med præcis pasform giver den optimale komfort.

T-shirts eller skjorter?

At være stilfuld klædt forudsætter også altid valget af den passende kjole til enhver anledning. For manden betyder det i mange tilfælde: Habit, skjorte og slips. Skjorten er herved hjertestykket i ethvert outfit. I lang tid var der intet råderum.

Indtil tennisspilleren René Lacoste i 1930'erne skabte sin berømte "Lacoste-skjorte" – den populære polotrøje – inspireret af trøjerne, som polo-spillerne i Indien engang havde på. Den er bekvem og lader samtidig huden ånde, men ser stadig formel nok, til i dag at kunne bruges sammen med en habit.

Sådan har den hurtigt erobret sin faste plads i mændenes klædeskab – og der er kommet mange nye varianter: fra klassisk-elegant til afslappet-sporty. Eksklusive t-shirts i god kvalitet anvendes imidlertid også gerne på kontoret, når mødekalenderen tillader det.

Stort udvalg af farver og former

T-shirts kan altid kombineres alsidigt. Forskellige designs og kraveformer udvider mulighederne yderligere. Som regel kan mænd vælge mellem de følgende varianter:

  • langærmede t-shirts
  • polotrøjer
  • sweatshirts
  • T-shirts

Den langærmede t-shirt, også kaldet longsleeve, er en enkel t-shirt med lange ærmer. Designet kan være med rund hals eller v-udskæring, ensfarvet eller med mønstre som for eksempel striber. På grund af dens form uden udsmykning bruges den gerne under en pullover eller også for et mere elegant look sammen med en smal skåret habitjakke. Særligt smart virker en langarmet t-shirt med rullekrave.

Polotrøjen

Udstyret med en krave og en kort knaplukning ligner polotrøjen skjortens look mest. Fordi polotrøjen fås i enhver farve, kan mænd bruge den til at tilføre moderne detaljer. Polotrøjen ser sporty ud sammen med denim – særligt casual med striber.

Sporty beklædning

Sweatshirts kan erstatte den klassiske uldtrøje i fritiden. Med lange ærmer, ofte også med lynlås og hætte, ser de sporty attraktive ud og er behagelige og lette at have på. Dette skyldes deres høje bomuldsandel. Sportsområdet omfatter også t-shirts til, som også passer perfekt under sweatshirts.

T-shirts har korte ærmer, en rund hals eller eV-udskæring og dekoreres ofte med et moderne print . Som basic-tøj må den ikke mangle i noget klædeskab.

Farverne på t-shirts ændrer sig hver sæson. Diskrete eller klassiske farver er altid aktuelle: for eksempel hvid, sort, mørkeblå eller antracit. Men også rød, grøn eller grå. På samme måde går sporty striber aldrig af mode.

En t-shirt er ikke bare en t-shirt – materialerne

Herre t-shirts'enes popularitet har gjort dem til en massevare. De kan i dag købes overalt til billige penge. Kvalitetsforskellen i forhold til mærkevarerprodukter er dog enorm.

T-shirts i en høj kvalitet består som regel af det fineste bomuld. Til moderne, korpsnære pasformer tilføjes der ofte en andel elastan – hvilket øger komforten yderligere. Polyesterandele gør tøjet plejelet og næsten krølfrit, hvilket især kan anbefales på rejser og ved sportslige aktiviteter.

Kvaliteten på t-shirts er også kendetegnet ved en god farveægthed. Normalt kan t-shirts maskinvaskes – det bør ikke gøre noget ved deres farve.

Ægte kombinationstalenter

Det er nærmest ikke til at overgå t-shirts'enes alsidighed. De kan integreres i mange stile og beklædningsvaner. En enkel, sort t-shirt ser for eksempel nobel og elegant ud – kombineret med jeans klarer den at slå bro mellem casual og chic.

Det samme gælder for en poloshirt i høj kvalitet, som ikke kun ser fremragende ud til denim, men også til chino-bukser . Til en hyggelig dag derhjemme kan den også kombineres med joggingbukser.

Hvis du kan lide at bruge polotrøjer, kan du skabe en moderne detalje med en krave i en kontrastfarve.

Den langærmede t-shirt med rund halsudskæring er perfekte under pulloveren, hvor den er usynlig og samtidig bekvem. Men også alene gør den en god figur.

Hvordan finder jeg den rette pasform?

Den rette pasform er afgørende for overdele til mænd. På samme måde som ved jakker og bukser findes der også i shirt-kategorien forskellige designs, som kan vælges efter smag og figur. Hertil hører:

  • Comfort Fit / bred pasform
  • Regular Fit / bekvem pasform
  • Slim Fit / kropsnær pasform

Herre t-shirts må hverken være for stramme eller for bredde for at se godt ud. Samtidig skal de smyge sig blødt om kroppen, hvilket også lover den bedste komfort.

Find den perfekte størrelse

For at finde den ideelle størrelse på yndlings-t-shirten, bør man før bestillingen måle forskellige kropsdele. Det betaler sig også for dem, der kender deres størrelse – for at være sikker på, at producentens mål stemmer overens hermed. Det er ofte lettere at måle sig, hvis man får hjælp af en anden person.

Sådan gør man: Man lægger et målebånd løst og uden at stramme om følgende kropspartier: Kravebredden og brystomfanget. Den ideelle kravevidde fås ved at måle halsomfanget løst under strubehovedet med en fingerbreddes afstand. Til måling af størrelsen på brystomfanget lægges målebåndet vandret om kroppen under brystet. Længden på herre-t-shirts måles på ryggen fra halsudskæringen og ned til sømmen.

Skab moderne highlights

Habitjakke, jeans- eller læderjakke: T-shirts er de ideelle ledsagere til job og fritid. De kan bruges til forskellige stilarter og kan alt efter kombinationen præsenteres på en ny måde igen og igen. Med deres fine, men robuste materialer og en forarbejdning i høj kvalitet står disse basics også for komfort, lang holdbarhed og påvirkes ikke af trends.

Et velassorteret udvalg af herre t-shirts i forskellige farver og former lader ingen i stik – også hvis det nogen gange skal gå hurtigt.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk