Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Herre Strikjakker

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Strikjakker til mænd til enhver anledning

Hvem sagde let strikket sammen? Strikjakker til mænd fås nu i mange forskellige faconer, farver og designs. Sådan finder alle mænd den passende cardigan – til enhver anledning.

Indhold:

Fra sporty til elegant: Alsidigheden i strikjakker

Strikjakken hører til blandt basics'ene, som ingen mand bør undvære i sit moderne repertoire. Både som business-tøj eller i hverdagsgarderoben: Herrestrikjakken er en allrounder, som er let at kombinere og individuelt kan tilpasses til enhver lejlighed. Det sørger forskellige modeller for – fra fin- til grovstrikket, med knapper eller lynlås, med lommer uden lukning eller lukning med lynlås.

Strikjakker til den modebevidste mand

Cardigans har en klar fordel overfor pulloveren: De er hurtigere at tage af og på, så de er den perfekte ledsager i overgangstiden. Om morgenen, når temperaturen er lav, er strikjakken en blød erstatning for en jakke. Så snart det bliver varmere og morgentågen forsvinder, kan manden nemt lægge strikjakken væk .

Ved det store udvalg af herrestrikjakker er det overladt til en selv, om man foretrækker en cardigan med flotte knapper eller en model med praktisk lynlås. Også lommerne byder på noget for enhver smag: Om det skal være lommer i siden, påsatte lommer eller nyttige lommer med lynlås er et spørgsmål om personlig stil.

Let at kombinere stilbevidst

Også en strikjakke er nemt at anvende sammen med forskellige outfits. Etiketten sætter dog også her visse begrænsninger: Således bør man eksempelvis ikke bruge en grovstrikket jakke med stående krave under en blazer: Her er en finstrikket cardigan med V-udskæring bedre egnet til at skabe et harmonisk look.

Under en cardigan med rund hals bør der også anvendes en t-shirt med rund hals, da det passer bedre sammen. Skjorter er om vinteren perfekt egnet under enhver slags strikjakke til mænd.

En revers- eller sjalskrave er en ekstra eyecatcher til en stilfuld optræden.

Sørg for afveksling med farver og mønstre

Farverne på herrestrikjakker er overvejende harmoniske. Diskrete farver som sort, grå eller mørkeblå er ligeså populære som klassisk beige og brun. De modige kan også vælge modeller i en frisk azurblå eller rustrød. Dog bør disse farver med omhu afstemmes med resten af outfittet. Derudover er der et stort udvalg af særlige mønstre, som gør enhver strikjakke til et blikfang:

  • Islænder
    Med flerfarvet rundt bærestykke om halsen og skuldrene og fremstillet af grov, tyk uld.
  • Norsk sweater
    I en lignende stil, dog fremstillet af tyndere garn. Særligt typisk for den norske stil er selburosen, en stjerne med otte takker.
  • Fletmønster
    Disse strikjakker er oftest ensfarvede og kendetegnet ved vandret eller lodret strikkede fletmønstre, som sørger for afveksling.

Ud over iøjnefaldende dekorationer findes der også de fine detaljer, som udgør en cardigan til herrer: kontrastfarvede ribkanter på halsen, ærmerne og sømmen er en diskret frisk vind i outfittet i strik. Og også melerede cardigans med to farver, som harmonerer, er en dejlig forandring fra enkle basic looks.

Til kontoret og derhjemme: Det passende outfit til enhver anledning

Til det daglige look på arbejdet eller en aften med vennerne – når det bliver koldere, er strikjakker den perfekte ledsager i alle situationer. Herved kommer det dog an på, hvor formel tøjet skal være:

Finstrikket cardigan på kontoret

Som office-look kan strikjakker i finstrik kombineres optimalt: Til stofbukser og skjorte er især en finstrikket jakke med V-udskæring velegnet. Med grå, mørkeblå eller sort skaber man et klassisk look, som altid er velanset. En strikjakke med revers er på kolde dage en mulighed for at erstatte en blazer. Mænd som hellere er mere casual på arbejdet, kan også bruge cardiganen åben over en V-neck-shirt til jeans og sneakers.

Grov strik til fritiden

I fritiden er især grovstrikkede jakker både eksklusiv og sporty. Over en jeansskjorte virker en grov strikjakke med fletmønster i jordfarver bedst, til chino kombinerer man derimod bare en herrecardigan over t-shirten. Klassisk, casual, sporty eller rustikal: I fritiden er der ingen grænser for stilen.

Festlig med fine cardigans

Til festlige lejligheder som fødselsdagsfester, bryllupper eller julearrangementer er strikjakker et fremragende suplement til habitter. Cardigans i fin strik med V-udskæring passer perfekt under en habitjakke og fremhæver stadig slipset flot. Hvis det er må være lidt mere casual, holder grovstrikkede jakker over skjorter dejlig varm og er en skøn afveksling til jakken.

Herrestrikjakker til den kolde årstid

I stedet for funktionsjakker kan mænd også anvende strikjakker. Med et foer af fleece bliver herrecardigans til multifunktionsjakker og dermed en ægte allrounder: De lader huden ånde og beskytter samtidig mod kulden ved vandreture, sejlads eller andre aktiviteter.

Ved udflugter på landet eller eksempelvis til Oktoberfest, kan grove eller fine herrestrikjakker i traditionel stil kombineres optimalt til lederhosen. Detaljer, som duffelcoat-lukning, minder om de ellers almindelige folkedragter og jakker.

Strikveste: Strikjakkens lillebror

Strikveste til herrer tilhører også familien af strikjakker og er uden ærmer helt klart pendanten til den langærmede cardigan. Også vesten kan bruges elegant over skjorten og dermed skabe et nyt look. Med slips kan den endda anvendes på kontoret og passer også godt under en habitjakke. Med grove strikveste gøres ternede skjorter rustikale og holder mændene varme om vinteren.

For lang tids følelse af velvære: Den rigtige pleje gør forskellen

Finstrikkede cardigans af bomuld kan nemt vaskes i maskinen ved 30 eller 40 grader. Der er oftest ikke brug for speciel behandling. Ved en strikjakke af uld skal man dog være forsigtig: Materialer som ren uld bør hellere vaskes som håndvask og med et tilsvarende uldvaskemiddel. Skyllemiddel og tørretumbler er her absolut tabu.

Efter vask må strikjakken ikke hænges op, men skal derimod tørre liggende på tørre håndklæder.

At strikjakker til mænd ikke behøver at være gammeldags, beviser de store designermærker med deres kreative modeller. Moderne designs i overbevisende kvalitet opfylder alle ønsker om en herrestrikjakke fra fin strik til flettemønstre.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk