Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Herre Strikbluser

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 Fra 2 »

Side

Side 1 af 2

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 Fra 2 »

Side

Side 1 af 2

Herre pullover til hyggelige aftener

Herre pullover til flotte middage og hyggelige aftener – her finder du den rette pullover til enhver type. Kashmir eller bomuld, begge er dejligt varme!

Indhold:

Herre pullover til den moderne mand

Som klassisk basic eller stilfuldt kombineret med en skjorte er herrepulloveren en sand allrounder inden for herremoden. Herved er en rund udskæring særligt elegant, mens en afslappet V-udskæring er ideelt egnet til fritiden. Pulloveren til herrer kan ikke undværes om vinteren og kan med forskellige farver, designs og materialer kombineres individuelt.

Sporty eller klassisk?

Hvad siger du til en grå kashmir-pullover sammen med sorte stofbukser og smarte sko? Et afslappet look kan skabes med en ternet skjorte under, som passer til i farven og dermed skaber et harmonisk helhedsindtryk. Men hvad er vigtigt ved kombinationen? Ved det første blik ser man især forskellene ved udskæringerne. Man skelner mellem:

  • Rund hals
    Særligt klassisk virker pulloveren med rund hals i diskrete farver. Grå, sorte eller brunlige nuancer foretrækkes – men hvis du ønsker at skille dig ud, kan du også vælge en rød. En løst siddende herre pullover er ideel til fritiden, mens modeller, som understreger figuren, med en skjorte under er perfekt egnede til kontoret .
  • Rullekrave
    Ved isnende kolde temperaturer og bidende vind er rullekravetrøjen til herrer den bedste beskyttelse mod kulden. I bomuld lader den huden ånde, mens grov strik af tyk uld gør den blød og varm.
  • V-udskæring
    Perfekt til bukser med læg eller jeans er det nemt at skabe et business-look. Tag blot en skjorte i en matchende farve på indenunder, og straks ser den enkle striktrøje smart ud. Og den kan styles med et halstørklæde eller en klud eller endda kombineres med et slips.

Som alternativ til den langærmede herrepullover er slipoveren et populært valg. Den varmer bryst og ryg, men lader armene være frie, og kan anvendes afslappet over en skjorte. Sådan gør sig skjorten bedre gældende og er samtidig varm nok på kølige dage.

Den rigtige herre pullover til enhver type

Styling og mode har i lang tid ikke kun været noget for kvinder. For som modedesigner Tomas Maier allerede sagde: "Herremoden er stærkere end nogensinde. Det, som engang blev opfattet som excentrisk, er i dag normalt." Og sådan kan mænd vælge nye designs, bruge iøjnefaldende farver og prøve nye kombinationer. Med de rigtige tricks kan man desuden tilpasse tøjet til ens egen figur.

Rund mave

Hvis man har en lidt større mave, bør man vælge en løs herrepullover. Optimalt velegnede er overdele, hvor forstykket er lidt længere end delen på rygggen – så er der trods mave ingen hud, som kigger frem. Desuden virker mørke farver eller striber på langs optisk slankende.

For at aflede blikket er detaljer og mønstre i det øverste område ideelt. En skjortekrave, som ses, har en lignende effekt og afleder blikket fra problemzonen.

For stor eller for lille?

Mænd med lidt kortere ben kan med lodrette striber sørge for optisk længde. Pulloveren skal helst stikkes ned i bukserne og have en ribafslutning, da benene så virker længere.

Den som til gengæld er høj, bør med et bælte eller tværsøm underdele sin figur. Til denne type er store mønstre og iøjnefaldende farver også velegnede.

Kraftig hals

Herrepullover med V-udskæring er her det bedste valg, de giver indtryk af frirum og strammer ikke. Rullekraver og runde halse anbefales derimod ikke så gerne. Skjorten under pulloveren bør desuden ikke knappes helt. Alternativt kan et smalt slips tilføjes.

Afslappet i hverdagen

Hvis den klassiske herrepullover er for enkel, kan man også vælge mere sporty alternativer. Sweatshirts og hættetrøjer er her særligt populære stykker, som i fritiden kan kombineres med jeans og sneakers. En hoodie har herved den fordel, at den varmer ørerne og hovedet i regnvejr – på kontoret er den dog ikke altid så velegnet.

Strikjakker egner sig til overgangstiden, da de efter behov er lette at åbne og ikke er helt så varme som en pullover. Den mere sporty pendant hertil er sweatjakken, som er let at tage på over det afslappede outfit.

Hvad skal jeg være opmærksom på ved købet af en herrepullover?

Til en hyggelig aften med vennerne eller en fin middag – pullovers kan anvendes til begge anledninger, men du bør vælge forskellige modeller. Det afhænger især af de anvendte materialer:

Bomuld er en af de mest populære stoffer og føles behageligt på huden. Den er robust og lader huden ånde, så en herrepullover af bomuld også kan bruges over t-shirts eller skjorter på lidt mere varme dage. Ligeså blødt er fleece: Det er fantastisk blødt og holder pålidelig varmt også ved lave temperaturer.

Mænd, som foretrækker uld, er med en kashmirpullover godt væbnet mod vinteren. Det eksklusive materiale har enestående varmeegenskaber, men er samtidig fint og fremhæver derved figuren.

Da der dog er tale om en dyr fiber, blandes de som regel med anden uld. Kunstfibre som polyester iblandes ofte naturfibre og gør dermed stoffet mere elastisk og robust.

Mode til stilsikre mænd

En stram rullekravetrøje i mørkegrå, dertil et par passende sorte jeans og elegante sko – så kan den fine event starte. Og passende til den kolde årstid er pullovers med norske mønstre, som sørger for julestemning og stadig er bløde og varme.

En populær pullover til mænd er sømandstrøjen: Der er tale om en trøje med rullekrave, som ved hjælp af en kort lynlås eller nogle knapper nemt kan åbnes og lukkes. Sådan bevares den klassiske stil, men man kan stadig bekvemt vælge mellem rullekrave og V-udskæring. Lavet af blød uld eller fleece er den altid den perfekte ledsager til kolde vinterdage – for med den rigtige pullover kan man altid holde sig dejligt varm.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk