Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Herre Sko

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 Fra 2 »

Side

Side 1 af 2

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 Fra 2 »

Side

Side 1 af 2

Herresko til enhver anledning

Fra bekvemme loafers til noble chelseastøvler: De rigtige herresko til enhver anledning, som sørger for et maskulint look.

Indhold:

Herresko til det elegante eller sporty look

Se her, mænd: For mange kvinder er afskyelige sko hos mænd en vigtig grund til at slå op! Men det er slet ikke så svært at klæde sig godt. Oxford- og derbysko til en klassisk stil, bekvemme sneakers og varme støvler – herremoden har aldrig været så alsidig som nu. Afhængigt af anledningen, er der dog et par ting at overholde for altid at starte dagen i den perfekte påklædning.

Sko til modebevidste mænd

De opfylder mere end bare et praktisk behov og er fremfor alt et statussymbol, som samtidig afspejler personligheden. Der er endda undersøgelser, som bekræfter, at sko giver præcise informationer om deres ejer: Er der tale om en udadvendt person eller er han genert? Også om emotionalitet og åbenhed giver skovalget informationer – selv politiske holdninger kan ifølge videnskaben afledes ved hjælp af skovalget.

De utrolige mængder sko, som kvinder ejer, er i overensstemmelse med en kliche, som mange kvinder gerne opfylder. Og hvorfor ikke? Også herrer har et bredt udvalg af modeller og kan imidlertid sagtens følge med kvinderne, når det handler om shopping. Elegant eller sporty, de mest populære er især:

 • snøresko
 • slippers
 • sneakers
 • støvler og støvletter

Især snøresko fås alle i mulige variationer – det behøver dog ikke absolut være den klischeeagtige herresnøresko til bankmænd.

Redningen på varme dage: Så kan sommeren komme

Hvis temperaturskalaen begynder at stige, jakken oftere bliver hængende i skabet og aftenen nydes med en kold drink på terrassen, er det blevet tid til mere luftige sko. Da de fleste er enige om, at sandaler er et no-go for mænd, er det nødvendigt med egnede alternativer.

Must-haves til mænd

Under ingen omstændigheder må en klassiker som derbyskoen mangle i herrernes klædeskab. Især fremstillet i blødt ruskind får den et sporty look, men kan også anvendes i en smart kombination og blive et særlig blikfang på kontoret. Ideel til habitten er også oxfordskoen, som i den klassiske udgave er kendetegnet ved udsmykninger og hulmønstre.

Hurtige at tage på

Uden lukning eller snørebånd, men til gengæld bekvemme og ideelle til særlige anledninger er slippers. En populær variant heraf er loafers, som er kendetegnet ved en fast sål og en lille hæl, og er en videreudvikling af mokassinerne. De stammer fra indianerne og er oftest fremstillet i ruskind. Maksimal stil og komfort i hverdagen.

Luftig uden strømper

En sål af flettet strå med overmateriale af lærred – lyder det eksotisk? Men et fremragende valg om sommeren! Med espadrilles er fødderne altid kølige, og især i fritiden giver de et afslappet look. Mænd kan bruge dem sammen med chino-bukser og en løs t-shirt. I regnvejr er det dog bedst at lade skoene blive hjemme.

Almindelige lærredssko med en sål af gummi lader ligeledes huden ånde og bruges bedst uden sokker. De er dog mere stabile, så man kan bruge dem på en lang dag.

Og hvis du ønsker det lidt mere sporty...

...vælger du sneakers! Moderne og sommeragtige i hvid eller hellere mørkere farver af ruskind, det kan enhver afgøre selv. Også selvom der oprindeligt var tale om sportssko, bruges de i dag langt fra kun til sport: Også i hverdagen og til fritidsaktiviteter er disse sko det bekvemme valg, men kan også styles, så de er smarte.

Med skind i høj kvalitet og enkelte sorte modeller kan sneakers også kombineres med en skjorte, så der opstår et elegant look. Ved særlige dresscodes bør man dog hellere vælge en klassisk herresko.

Sne, regn og slud

Så snart dagene bliver køligere og vinterjakken igen kommer frem fra skabet, er det også for mændene på høje tid med faste sko. Inspireret af de tidligere arbejdsstøvler fås der i dage talrige modeller med forskellige skafthøjder og materialer, som giver et maskulint look.

Casual til hverdag eller elegant på kontoret – løsningen er chelsea-støvler. De kan styles afslappet og er også det perfekte valg til ethvert business-look.

Også klassiske støvletter, som går over anklerne, er et must om vinteren. Med hulmønstre, spænder eller nitter skabes en individuel stil: Således er støvlerne alt andet end almindelige vinterstøvler. Med den rigtige børstning, rengøring og opbevaring holder skindet sig i topform og beskytter også fødderne mod bitter kulde.

Hvordan opbevarer man herresko, når de ikke lige er i brug?

Ikke uden grund fås der skoskabe i alle farver og former: For sko skal ikke bare stå et eller andet sted i boligen, hvor de samler støv og i værste fald snubles over. Men hvad skal man være opmærksom på?

 • Sikker opbevaring
  Direkte sollys udtørrer læderet og gør skoene ubehageligt hårde, da stoffet ændrer sig kraftigt.
 • Brug af skoblokke
  Tryksteder og folder undgås nemt, så skoene bevarer deres udseende perfekt. Desuden deformeres materialet ikke.
 • Opstilling ved siden af hinanden
  Også selvom der er meget lidt plads, må en sko aldrig stå ovenpå den anden. Ellers trykkes materialet sammen, læderet kan blive ridset og faconen bevares ikke.

Herresko, som ikke anvendes så ofte, bør generelt opbevares i skoæsker. Det sparer plads i skoskabet og giver en bedre beskyttelse. Våde sko skal altid først tørres og må aldrig opbevares fugtige i skabet – lad dem tørre, helst fyldt med avispapir og uden radiator eller sol. På denne måde trækkes fugten forsigtigt ud, uden at materialet kan angribes udefra af varme.

Med den rette pleje og opbevaring kan herresko beholde deres noble udseende i lang tid og perfekt fuldende ethvert outfit. Klassiske halvsko, sneakers eller snørestøvler: Bekvemme sko gør nu engang enhver lykkelig.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk