Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Herre Skindtøj

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Højkvalitativ skindtøj

Maskulin, elegant og skabt til at holde altid – højkvalitativ skindtøj bruges af mænd hele deres liv.

Indhold:

Skindtøj til mænd, som kan noget særligt

Skind er et naturprodukt, som aldrig går af mode. Det garvede dyreskind kan forarbejdes så alsidigt, at tøj i dette materiale er at finde i mange klædeskaber – i de mest forskellige stile, farver og former. Skindtøj til mænd er dog altid: maskulint, markant og uforgængeligt. Og dermed det perfekte statement-piece til den sofistikerede, moderne mand.

Hvilket læder til skindtøj til mænd?

Højkvalitativt skind er blødt, robust og lækkert. Der anvendes hovedsageligt skind fra okser, kalve, geder, får eller grise, som er et overskudsprodukt fra fødevareindustrien. Afhængigt af dyret, som skindet stammer fra, har det forskellige egenskaber, som gør det særligt egnet til bestemte typer tøj.

  • Til støvler og boots, men også til større tasker anvendes oftest det mere faste okseskind. Det er meget modstandsdygtigt og nemt at pleje.
  • Skindhandsker består af det fineste fåre- eller gedeskind, da dette er tyndere end okseskind. Et mere sporty look opnås ved anvendelse af bøffelskind.
  • Til herreskindtøj som skindjakker, skindveste, skindfrakker eller også bukser anvender producenterne gerne lamnappa. Det er et meget blødt og smidigt materiale. Derudover opnås der en høj farveglans.
  • De traditionelle lederhosen sys af hjorteskind. På grund af den høje efterspørgsel er producenterne også begyndt at anvende okseskind hertil.

Men hvis du åbner dit klædeskab, er der stor sandsynlighed for, at du finder mindst en del, som er fremstillet af skind – det kan være et bælte eller en pung.

Forarbejdningen

Garvning af dyreskind er et af menneskehedens ældste håndværk . Indtil det 20. århundrede fandtes der stort set ingen alternativer til det animalske materiale. Skindene gennemgår fortsat en omfattende behandling i flere trin: Garvningen foretages ved hjælp af plantestoffer , mineralsalte, fedt eller i mellemtiden også syntetiske garvningsstoffer. I denne proces afslibes og rengøres skindet, så det får den glatte, bløde overflade og det ensartede udseende.

Garvningsstofferne bindes irreversibelt til skindet og gør det holdbart overfor nedbrydningen af mikroorganismer.

Hvordan kan jeg kende skindtøj i høj kvalitet?

Du kan for det meste allerede genkende nappa i god kvalitet, når du rører ved tøjet. Føles det blødt som smør, varmt og naturligt ? Jo bedre skindet er, jo højere er kvaliteten. Dette kan mærkes på rivestyrken, som eksempelvis er meget forskellig for spalt og chagrin. Derudover spiller udseendet en stor rolle: Skind i høj kvalitet har en naturlig og fejlfri overflade.

Allround-talentet læderjakke

Læderjakken er muligvis det absolut foretrukne stykke tøj inden for skindtøj til mænd. For nogle årtier siden var læderjakken stadig kendetegnet for en utilpasset og rebelsk ungdomskultur. I dag er den også en vigtig del af det klassiske mande-outfit.

Let at kombinere

Læderjakken kan kombineres med de mest forskellige outfits. Både til jeans, til uldbukser, til skjorte, t-shirt eller også til sneakers eller elegante sko – jakkerne gør, når de passer til din type, altid en god figur. Når du én gang har fundet din ideelle jakke er det bare at smide den over skulderen. Designsene stammer ofte fra militæret i det tidlige 20. århundrede, da især piloter opdagede fordelene ved robuste, vindtætte og varmende læderjakker.

Herre jakkerne i militærstil er ofte længere og udstyret med flere påsatte flaplommer. Farverne strækker sig fra forskellige brune toner til sort. Gennem en omfattende bearbejdning kan læderet tilføres used-effekter, så det opnår det populære vintage-look. Det forstærker samtidigt indtrykket af, at jakken er blevet brugt gennem mange år og hører til blandt sin ejers yndlingsdele.

Pyntesøm giver samtidig jakken en bestemt stil – fra sporty og afslappet til elegant. En høj krave, stærke lynlåse og trykknapper understreger en maskulin, markant og gribende stil.

Skindvesten er et praktisk tilbehør til herreskindtøjet. Uden ærmer er det nemt at bruge den over trøjer og skjorter. Den varmer overkroppen uden at stramme og har mange gode lommer med meget opbevaringsplads til nyttige tilbehørsdele i hverdagen.

Find den rette pasform.

For at se godt ud, må læderjakker ligesom andet skindtøj til mænd ikke sidde for stramt og ikke for løst på kroppen. Da skindtøj både kan være egnet til sommer og vinter og gerne anvendes over t-shirts eller også tykke trøjer, bør man finde en behagelig pasform.

Hertil er det nemmest at måle brystomfanget, ryglængden og taljen, eventuelt kan skulderbredden og armlængden også være en hjælp. Ved hjælp af disse mål er det så muligt at finde den rigtige modelstørrelse.

Ved målingen skal målebåndet lægges løst om kroppen uden at stramme. På den måde kan man sikre sig, at læderjakken passer.

Rigtig pleje af herreskindtøj

Mænd, som allerede har fundet det skindtøj, som passer perfekt, kan med den rette pleje holde dette vedlige i årtier. Mange skindtyper kan pga. speciel bearbejdning i dag endda vaskes i vaskemaskinen. I det fleste tilfælde anbefales dog specialrensning af højkvalitets skind hos en fagmand

Indimellem kan skindtøj tørres af med en fugtig klud, eksempelvis for at fjerne støv. Det er dog altid vigtigt at sørge for, at der ikke opstår våde pletter på læderet, da der kan dannes grimme rande. Skindtøj i høj kvalitet kan også ind i mellem klare et regnskyl – hvis det tørres korrekt: aldrig over radiatoren, glat læder helst med en tør klud, ruskind i den friske luft og i bevægelse.

Skindtøj til mænd – en investering til mange år

Læderjakker i høj kvalitet står ikke bare for maskulinitet og elegance, men også for en lang holdbarhed. Visse slitager kan endda gøre skindtøj til herrer endnu flottere. Sådan en patina er af mange ønsket, fordi det eksempelvis giver en læderjakke et individuelt touch.

For at skindtøj til mænd ikke kun er en investering til en enkel sæson, men derimod bliver en tidsløs favorit i garderoben, betaler det sig at investere tilstrækkelig tid i jagten på eksempelvis en læderjakke. For mange mænd er den rigtige læderjakke meget mere end et stykke tøj: Den bliver en daglig ledsager, del af et personligt look og et kendetegn.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk