Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Herre Jeans

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

De rigtig herrejeans

I afslappet kombination eller til en fin event – med de rigtig herrejeans er enhver stil perfekt og skaber et helt individuelt look.

Indhold:

Populære herrejeans til enhver anledning

Hurtige trends og et uendeligt udvalg af tøj – og alligevel er og forbliver jeans et musthave for både kvinder og mænd. De behøver dog ikke være blå og med en lige facon: Også herremoden er præget af iøjnefaldende forandringer. Lyse farver i afslappet stil eller mørke klassikere, det vigtigste er fortsat, at dine jeans sidder som skræddersyet og giver dig en god figur.

Hvilket design klæder mig bedst?

Mode og stil er langt fra kun noget for kvinder, mænd beskæftiger sig også intensivt med deres tøj. For hvem ønsker ikke at eje bukserne, som sidder perfekt og sammen med en skjorte giver et smart look? Herrerne kan vælge mellem forskellige jeansmodeller:

 • Bootcut
  De er smalle over låret og bredere ned over benet og klæder herrer med enhver figur. Bootcut -stilen virker særlig afslappet.
 • Loose Fit
  Dette lidt løsere design er et insidertip til lidt kraftigere herrer, da de er kendetegnet ved en bekvem benbredde og bred pasform .
 • Slim Fit
  De typiske skinny jeans, som sidder stramt og klæder figuren. Med den smalle facon er skinny jeans mest egnet til slanke herrer, da de fremhæver kroppen ekstra.
 • Regular Fit
  Den klassiske facon med lige ben, som fremhæver kropsformen. Med denne model kan man egentlig ikke gøre noget forkert – det er standardvalget og der er mange muligheder for at kombinere modellen.

For at købe den passende størrelse, er der kun en vej: Frem med målebåndet og mål efter. For selv de, som mener, at de kender deres buksestørrelser, vælger alligevel af og til den forkerte og må så redde situationen med et bælte. Resultatet er, at bukserne rynker og ikke sidder bekvemt, hvilket kunne være undgået ved at måle efter.

Hvordan bruger man jeans sammen med støvler? Sådan virker det

Også mænd har brug for boots og støvler om vinteren, og de er efterhånden blevet til en fast bestanddel i moden. Kombineret med jeans kan der skabes et stilfuldt look, som både er egnet til fritid og særlige anledninger. Der opstår dog et spørgsmål: Hvad gør jeg præcis med bukserne? Skal de ned i støvlerne eller ud over dem?

Hvordan du gør med dine jeans, afhænger især af designet. Brede modeller kan trækkes udover støvleskaftet, mens smalle skinny jeans ligger ovenpå eller puttes ned i støvlen.

Et andet trick er oprulning: Ved at slå kanten om forkortes bukserne, og støvlen præsenteres flot. På den måde kan herrer især style smalle jeans på fremragende vis og kombinere dem med robuste støvler.

Hvis du ønsker endnu mere afveksling, kan du kombinere dine opsmøgede bukser med sneakers eller snørresko – sådan bliver anklen synlig og skoene sættes perfekt i scene. Især ved bredere lår får denne mulighed benene til at virke smallere, og der skabes en moderne stil.

Alternativer til herrejeans?

Især når temperaturen stiger om sommeren, varmer det tykke jeanssstof benene og gør det gode vejr nærmest ubehageligt. Da det dog især på kontoret eller ved særlige events er et no-go for herrer at bære korte bukser, er det nødvendigt med et alternativ.

Farverige chinos

Chino-bukser er afslappede og alligevel smarte og dermed ideelle til varme sommerdage. Med moderne faconer er de optisk meget lig jeans, men adskiller sig med et tyndere og luftigere stof. Hvad siger du til et par beige chinos, afslappet stylet med espadrillos og en t-shirt? Afhængig af kravene er chino-bukser til herrer et velegnet alternativ til jeans, selv på kontoret.

Luftige lærredsbukser

Hudvenlige, naturlig udvundet og bekvemme: Med lærredsbukser muliggøres en naturlig varmeudskiftning, så det forbliver køligt selv ved høje temperaturer. Et par lyse bukser i en moderne facon kan kombineres rigtig godt med en luftig t-shirt eller endda en skjorte. Det giver det perfekte look til kontoret uden at give køb på behaglig friskhed.

Korte bukser

Når det drejer sig om shorts er meningerne delte: For den ene er mandeben, som kigger ud af korte bukser, en skrækkelig tanke, mens andre derimod ser det som en velkommen afkøling om sommeren. Derhjemme eller i fritiden er de dog et godt valg, når man har det godt i dem.

Til brune ben ser især jeansshorts supergodt ud, og der er mange kombinationsmuligheder. Med en enkel skjorte og sneakers eller sejlersko fås en individuel stil, som også er velegnet til en udflugt til byen.

Rigtig vask – men hvordan?

Hvem kender ikke det: De behagelige yndlingsjeans, som i løbet af årene mister mere og mere farve og efter mange ganges vask ikke længere ser så flotte ud. Det, som blandt mænd til hverdag kan dækkes ind under "vintage-style", er til særlige anledninger ikke en god idé.

Her hjælper det kun rettidigt at anvende de nødvendige tricks. Små pletter kan nemt fjernes med en svamp eller en tandbørste, så det ikke er nødvendigt at vaske dine jeans i maskinen. Ved ubehagelig lugt hjælper det derimod med luftning eller endda fryseren – i kulden dør bakterierne. Og hvis det alligevel er nødvendigt at vaske bukserne, så ved maks. 30 grader og kun med lignende farver.

De bedste styles og trends til herrer

Fra let indigo til forvasket grå og mørk sort: Jeans fås i alle regnbuens farver. Om man holder sig til diskrete farvetoner eller ønsker at vække opsigt med grelle nuancer er en smagssag – knaldgul eller rød passer dog nok bedst om sommeren.

Jo mørkere farven er, jo lettere er det for herrer at kombinere: For som bekendt passer sort til alt, og samtidig skaber farven en smal figur.

Hvis farver er for lidt afveksling, kan der også skabes kontraster med forskellige udvaskninger, kontrastsyninger og dekorationer. Også slidte jeans bliver mere og mere populære i herremoden – til kontoret eller særlige anledninger er de dog ikke så velegnede og bør bæres med særlig omhu.

Med andelen af elastan er stretch-jeans særligt elastiske og bekvemme. For trods alle designs, stoffer og farver er der en regel, som også gælder for herrer: Du skal føle dig godt tilpas!

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk