Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Herre Jakker & frakker

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 Fra 2 »

Side

Side 1 af 2

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 Fra 2 »

Side

Side 1 af 2

Herrejakker - pålidelige ledsagere

I det farverige udvalg af herre-jakker og frakker finder den stilbevidste mand altid en passende jakke til enhver lejlighed. Skindjakker, uldfrakker og co. sørger for, at det ikke kun er kvinderne, som på hver årstid forlader huset perfekt stylet.

Indhold:

Herrejakker og frakker som pålidelige ledsagere

En mand skal kunne klare mange eventyr i livet: En vild trekkingtour, en spændende bådtur, et vigtigt møde på kontoret, den første date, ferierejser med familien eller bare en aften med drengene. Til hver enkel oplevelse fås der egnede herre jakker og -frakker, som er stilfulde ledsagere. Men hvilken af de mange herrejakker og frakker passer til hvilken anledning og hvilken stil?

Det passende look til enhver mand

Den selvsikre og moderne fyr er altid klar til et nyt eventyr. Det ses også i hans Casual Style, som understreges af frakker i klassisk stil. Et elegant business-look er altid det rigtige valg for alle gentlemen, som fremtræder klassiske, modebevidste og stilfulde.

Til de sportsbegejstrede er de vejrbestandige jakker gode, da de er skabt til fritidsaktiviteter i naturen. Således finder du et stort udvalg af herrejakker og frakker til alle lejligheder.

Perfekt stylet privat: Herrejakker og frakker til et casual look

Moderne og cool – blousonjakker giver ethvert outfit et afslappet look. Jakkens korte snit passer perfekt til et par jeans, som sidder godt, eller et bekvemt par chino-bukser. Herunder kan du både kombinere med t-shirts og skjorter eller en hættetrøje. Jakkerne er i de fleste tilfælde ikke foret og kan om sommeren bruges, når aftenen bliver køligere.

Men også quiltede veste til herrer er en alsidig overgangsvariant til foråret eller efteråret. Den lette vattering varmer. Derunder er bløde strik- eller fleecetrøjer det ideelle valg. I friske farver som blå eller også rød er den quiltede vest en stilfuldt eyecatcher.

Basics under jakken

En læderjakke er et tidsløst must have i enhver mands klædeskab. Læder i blødt lammenappa i mørke farver, et cool design i biker-stil eller påsatte lommer gør herrejakkerne til et maskulint og moderne blikfang. Med en trøje eller sweatshirt under er den ideel til den kolde årstid.

På sommeraftener er en t-shirt og en sort læderjakke til jeans nok til at modstå den kølige vind.

Klassiske basics, som aldrig går af mode: Hertil hører også en cool jeansjakke. Afslappede designs og forskellige udvaskninger fra sort til dark blue og acid stone wask giver mange muligheder for styling. Et selvsikkert look opnår man med destroyed denim-jakker, en jeansjakke i biker-stil giver den rette rockstar-attitude.

Office-smart med frakker: Elegant og stilfuld på vejen til kontoret

Et elegant valg som vinterjakke er og bliver uldfrakken til herrer. En lang lige facon indtil knæet, en enkelt- eller dobbeltradet knaplukning og en reverskrave er typiske for den klassiske herrefrakke. Sammen med halstørklæde og handsker, som matcher i farven, holder frakker dig dejligt varmt og afrunder dit business-outfit om vinteren.

Båret over en habit skal herrejakker og -frakker beskytte mod kolde temperaturer. Ved uldfrakker er det derfor vigtigt, at materialet har en høj andel af uld: De mest velegnede frakker er af over 60 procent uld.

Et elegant alternativ til efteråret er en trenchcoat. Den noble facon med stående krave eller reverskrave, en enkelt- eller dobbelradet knaplukning og et bindebånd i taljen virker både suveræn og seriøs. Både i fritiden og på kontoret: Trenchcoats er altid en stilsikker ledsager.

Når det er frysende koldt, holder en ægte dunfrakke dig varmest. Både som quiltet jakke og som parka til herrer holder disse frakker med vatteret dun- og fjerforing dig varm selv ved minusgrader. Tilføjelsen af detaljer som en funktionel hætte med aftagelig pelskant eller diverse lommer afhænger af din smag. Frakkens stil-faktor lider heller ikke herunder: Fra moderne parkas til quiltede frakker i forskellig farver kan vi opfylde alle stilønsker.

Til ægte professionelle: Herrejakker og -frakker til fritiden

Altid beskyttet uanset vind og vejr: En funktionsjakke til mænd yder en pålidelige beskyttelse mod nedbør og vind. Med en aftagelig hætte og den vandafvisende overflade er den perfekt til regnfulde dage. Med diverse indvendige og udvendige lommer byder multifunktionsjakkerne til herrer på praktisk opbevaringsplads til tilbehør som din pung, dine nøgler og din smartphone.

En fleecejakke er velegnet til alle mulige udendørsaktiviteter i løbet af den kolde årstid. Vandreture, sejlads eller cykling og skiløb: En varmende fleecejakke, som lader huden ånde, bør ingen mand undvære. Det lette fleece-materiale er slidstærkt og tørrer meget hurtigt. I moderne farver som mørkeblå, grå eller også rød kan de bekvemme herrejakker tilpasses til enhver smag og stil.

Den rigtige pleje gør forskellen: Sådan beholder tøjet sin gode stand

Vask er ofte et svært emne i mandeverdenen. Et godt råd udover almindelige husholdningstips er at følge rengøringsanbefalingerne fra producenten i tøjets etiket. Jakker og frakker med dunforing kan eksempelvis vaskes i vaskemaskinen med specielt dunvaskemiddel. Det er vigtigt, at de herefter tørres i tørretumbleren.

Det bedste er at lægge 1-3 tennisbolde med ind i tørretumbleren – det gør dunene luftige, løse og bløde igen.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk