Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Herre Herreundertøj

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 Fra 2 »

Side

Side 1 af 2

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 Fra 2 »

Side

Side 1 af 2

Alsidig herreundertøj

Fra bekvemme boksershorts til om dagen og varme pyjamas til det sporty sæt til weekenden derhjemme: Herreundertøj er alsidigt og opfylder alle ønsker.

Indhold:

Bekvemt herreundertøj til dag og nat

Enkelt, sporty eller forførende – undertøj har for mænd først og fremmest en praktisk funtion, men derfor bør udseendet dog under ingen omstændigheder forsømmes. Om det er de stramt siddende underbukser om dagen eller den afslappede pyjamas, der giver gode drømme om natten, med det rigtige undertøj er du velforsynet. Blødt bomuld føles særligt behageligt på huden, hvorved en andel elastan gør det endnu blødere.

Alt, hvad man har på indenunder: Moderne undertøj til mænd

Det holder varmt, danner et ekstra lag under tøjet og forhindrer således ubehagelig gnidning: Undertøj hører til den daglige bestanddel af tøjet, hvorved mænd grundlæggende kan vælge mellem forskellige underbukser og undertrøjer. Der fås dog talrige varianter inden for herreundertøjet, som alt efter ønske kan sidde tæt på kroppen eller give stor frihed.

Afslappet gennem dagen med behageligt undertøj.

Altsammen et spørgsmål om personlig smag. Mange mænd kan lide at det er varmt og stramt, andre foretrækker bevægelsesfrihed og løst stof. Med et klassisk design eller mere moderne varianter, diskret hvid eller iøjnefaldende farver – mænd har et stort udvalg inden for undertøj:

 • Boksershorts
  Den frie bevægelighed er her næsten ikke til at overgå. Især under brede bukser er boksershorts det perfekte undertøj til mænd, da de sidder løst og er bredt skåret – under smalle jeans skal man dog undgå dem, da de ellers kan ses.
 • Bokserbriefs
  Shorts, som er stramme og dermed er behagelige at have på. De er under skinny jeans en særlig varm undertøjsvariant, som med en strækbar talje sidder behageligt på hoften.
 • Trusser
  Som undertøj uden ben dækker trusserne kun bagdelen, så de er yderst velegnede til sportslige aktiviteter. Desuden er de med diskrete farvenuancer ideelle, hvis bukserne består af et let stof – for selv det flotteste undertøj ønsker man ikke ligefrem at vise offentligt.
 • Undertrøjer
  Alternativt også som ærmeløs trøje, danner den et lag mellem kroppen og skjorten. På kolde dage varmer de overkroppen, om sommeren optager de fugten og forhindrer ubehagelige svedpletter på overdelen. Desuden skånes overtøjet af undertrøjen.

Herreundertøj fås ofte i praktiske sæt, som eksempelvis indeholder flere pants eller undertrøjer. Sådan kan man med et klik online købe alt, hvad man har brug for af dagligt undertøj.

Veltilpas indenfor de egne fire vægge

Også velklædt om natten og klar til en god søvn: Med det rigtige herreundertøj er det ganske let. Om du hertil vælger natbukser og nattrøje , foretrækker en pyjamas eller hellere sover i dit undertøj, er et spørgsmål om smag og vane. Senest når temperaturerne er noget køligere, er et ekstra lag redningen.

I behageligt nattøj sover man bare bedre og kan lægge hverdagen bag sig. I blødt nattøj er der garanti for gode drømme!

Og hvis man ønsker maksimal komfort derhjemme, så kan man vælge det passende homewear. Sport- og fritidsjakker giver i kombination med bukser med stræk en særlig bevægelsesfrihed. De giver en forandring efter en anstrengende uge i habit – og efter et varmt bad om aftenen pakker man sig straks ind i den uimodståelige frottekåbe.

Dos and don'ts for herreundertøj

Hvilken model er den rigtige, og hvilken farve skal jeg vælge? Mange spørgsmål besvares af den personlige smag, men der er stadig et par tips, som er værd at overholde:

 • Modellernes alsidighed:
  Ikke uden grund er der en forskel på boksershorts og trusser. Til hver en lejlighed bør man altså have det passende herreundertøj klart.
 • Udskiftning og vask:
  Da undertøj vaskes, hver gang det er blevet brugt, bør man have et tilstrækkeligt forråd. Så er det også hurtigere at sortere og udskifte forvaskede modeller.
 • Den passende facon:
  Boksershorts er dejligt bekvemme, men under stramme jeans eller stofbukser er der ikke plads til dem. Det ser let uformeligt og krøllet ud, tæt siddende underbukser eller pants er her det bedre valg.
 • Underbukser, som ses:
  Det som tidligere var cool blandt unge, er i dag et absolut no-go. Undertøjet skal blive under overtøjet: Også selvom mønstret på de nye boksershorts er flotte eller har et eksklusivt logo.

Især valget af farve har en stor betydning: Hvis du om sommeren har lyse bukser af lærred eller tynd bomuld på, bør du vælge hudfarvet undertøj eller i det mindste undgå mørke farver. De skinner nemlig igennem – især mønstre og grelle nuancer er absolut tabu.

Af sted til stranden – bademode til mænd

Strandferien om sommeren eller udflugt til badeland: I begge tilfælde skal du huske badebukserne. De afslappede badeshorts med vidde er slået igennem og meget udbredte, de går oftest til kort over knæet eller til midten af låret.

I mange farver og med originale mønstre, giver den iøjnefaldende herrebademode den rigtige sommer-feeling.

Også aktuel efter flere år: Hvis man foretrækker et sporty look, kan man vælge stramme badebukser eller badeshorts. De sidder på hoften og har en kropsnær facon, som skaber mindre modstand især ved konkurrencesvømning – sådan svømmer man endnu hurtigere og forstyrres ikke af ekstra stof.

Et særligt styling-tip som afslutning

Selvom undertøj ser rigtig godt ud, om dagen er det naturligt skjult under tøjet og giver ingen mulighed for at peppe outfittet op. Men udover almindelige accessories kan også sokker og strømper anvendes til at skabe en iøjnefaldende styling.

Modige mænd kan vælge farverige strømper, som kigger frem mellem sko og buksekant. Især ved kortere jeans og tøj i diskrete farvenuancer er sådan en kontrast det perfekte blikfang – på denne måde kan også herreundertøj styles på en spændende måde og sætte farve på hverdagen.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk