Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Herre Accessories

Kategorier
Filtrer
Sortering efter:
De mest populære
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Vi arbejder for at finde de helt rigtige highlights til dig
1 af 1

Side

Side 1 af 1

Accessories til mænd til enhver lejlighed

Mænd kan også pifte deres outfit op med stilfulde accessories: Fra moderigtige halstørklæder til højkvalitets læderbælter eller varme huer.

Indhold:

Accessories til mænd, som gør outfittet til et blikfang

Fra varmende halstørklæder til vinteren til bælter, som ikke kun holder jeansene på plads, men også forskønner outfittet: Accessories er på ingen måde kun for kvinder. Mænd kan også sørge for et iøjnefaldende udseende med moderigtige smykker og praktiske stykker mode. Mænd og mode er bestemt ingen modsigelse mere – med de rigtige tricks kan alle stråle.

Styling og mode gjort nemt for mænd

Indrømmet: Hårbånd og iøjnefaldende øreringe hører mere til i damernes klædeskab. Men de tidligere klart optrukne grænser inden for moden flyder i dag sammen og gør det også tilladt for mænd at gå i fancy tøj. Inden for accessories tillades også en del mere: Højkvalitets læderarmbånd eller enkle ringe kan pifte outfittet op og sætte små accenter.

Dog kan den, som hellere holder sig til en klassisk stil og ikke vil begå fejl i stylingen, altid gribe til de gennemprøvede og populære accessories til mænd:

 • halstørklæder
 • bælter
 • huer, kasketter og hatte

De skaber et individuelt look og kan tilpasses perfekt til tøjet. Hvad enten det er til habitten på kontoret eller en afslappende aften: Man finder nemt de passende accessories.

Varm om vinteren – sådan bærer man et halstørklæde

"Enhver kan da vikle et halstørklæde om halsen!" – Det kan godt være, men om det ser godt ud, er et helt andet spørgsmål. Moderigtige accessories til mænd bliver hurtigt til en forstyrrende faktor og ødelægger hele outfittet. Men det er egentligt ikke så svært: Sjalet pynter på tre forskellige måder og holder den bidende kulde på afstand om vinteren.

 • Læg det om halsen
  Det lyder enkelt, og det er enkelt: Halstørklædet foldes afslappet over skuldrene, så enderne hænger frit og dingler. Derved giver det dog ingen beskyttelse mod vind og kulde, men ser moderne ud og giver variation. Med en åben frakke og et par læderhandsker kan efteråret bare komme an.
 • Sno det afslappet om halsen
  For at få ideel beskyttelse mod den kolde vind, kan mænd også vikle halstørklædet flere gange rundt om halsen. Enderne på accessorien skal helst stadig dingle frit, så det optisk giver længde. Ved meget tykt strik skal man passe på, at der ikke opstår for tykke lag, som man forsvinder bag.
 • Løs løkke
  Her foldes halstørklædet i midten og lægges om halsen. Til slut skubber man enden gennem den opståede løkke og strammer til, så hals og brystregion varmes. På mænd ser denne metode chik ud, selv til en habit, og kan kombineres forskelligt.

Stoffet må på ingen måde hænge helt ned til gulvet eller dække hele tøjet. Med den rigtige teknik er halstørklæder dog perfekte accessories på den kolde årstid og gør en enkel frakke iøjnefaldende.

Hvad skal man være opmærksom på, når man køber et bælte?

Hvem kender ikke det: Efter en succesfuld diæt sidder de før passende bukser pludseligt for løse: Mens seler er den traditionelle løsning, som ser nobel ud med sorte bukser og hvid skjorte, er bæltet det mere gængse alternativ blandt mænd.

Højtkvalitets læderbælter egner sig bedst til at fiksere bukserne på hoften og fungerer samtidigt som moderigtige accessories.

Mænd bør dog være opmærksomme på den rigtige størrelse i den forbindelse: Det er bedst at måle efter over hoftebenet med et målebånd for at sikre en perfekt pasform. Til business-området egner diskrete bæltespænder med bevægelig split sig bedst, da de kan kombineres med alle outfit og ikke stikker i øjet.

Hvilken stil passer bedst?

Grundlæggende bør mænd altid bruge læderbælter, da de ser flotte ud og er nemme at style. Stofbælter egner sig kun til hverdagen. Det samme gælder i almindelighed for iøjnefaldende farver.

Generelt sagt bør bælter og sko altid matche hinanden. Det gælder såvel for materialet som for bæltespændet og farvenuancerne på accessories. Mens det er svært at gøre noget galt med sort læder, bør man især være opmærksom på lignende nuancer ved brug af bruntoner.

Forkorte bæltet selv?

På trods af omhyggelige opmålinger er det helt normalt, at bæltet ikke passer helt præcist: Om man nu har tabt sig eller taget på, nogle gange mangler der et hul på det rigtige sted. Med en smule held kan håndværksmæssigt begavede mænd nemt hjælpe sig selv og lave et nyt hul ved hjælp af en hultang. Sådan sidder jeansene meget mere behageligt!

Accessories til den dårlige hårdag

Når håret ikke rigtigt vil sidde, som det skal, er huer en perfekt løsning. Men mænd kan også vælge den passende hovedbeklædning til beskyttelse mod vind og regn eller som moderigtige accessories. Den, som gerne vil have det lidt mere klassisk, bruger fx den enkle hat med skygge.

Dejlige uldhuer holder derimod hoved og ører varme, men er frem for alt en moderne, ekstra ting for et afslappet look. Med en beanie kan der sættes en kulør på selv de varmere dage, som bidrager til et mere sporty udseende. Ligesådan er kasketter stadig en populær ting i dag og holder tillige solen væk fra øjnene.

Hvilke accessories kan mænd ellers bære?

Mens halskæder og øreringe for det meste kun bæres af kvinder, er der stadig et bredt udvalg af accessories til mænd. Hvad enten det er moderigtige solbriller eller praktiske ure og tasker – med små detaljer kan outfits fuldstændigt ændre udseende.

Det er vigtigt, at accessories tages på med måde, så det ikke kommer til at virke overpyntet. Tøjet bør altid være midtpunktet og kun forskønnes med accessories. Det skader dog aldrig at se ud over næsen og prøve noget nyt: Hvordan ville fx et ternet, strikket halstørklæde med frynser se ud til en sort frakke?

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk