Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Herremode

Hos PETER HAHN finder mænd med stil alt, hvad de forventer af en god herretøjsforretning.

Vores anbefalinger til dig

Vores anbefalinger til dig

Se stilfuld herremode fra velansete mærker

Med stilfuld mode fra mærker som LACOSTE, PIERRE CARDIN eller BOGNER er manden velklædt i hverdagen og på jobbet. Takket være forskellige stilretninger og modeller kan enhver finde passende herretøj uafhængigt af størrelse og figur. Desuden kan din egen personlighed understreges med stilfuld herremode.

Hvordan klæder jeg mig til fritid, kontor og festlige arrangementer?

Jeans kombineret med T-shirts eller polos og sneakers er afslappede og sporty. Derover har nutidens mænd skindjakker i bikerstil på. Til den sporty-elegante herremode hører også chinos, strikbluser i kashmir og afslappede parkacoats. Herremoden til fritid og sport overbeviser desuden med funktionalitet: Åndbare funktionsjakker og veste for eksempel fra Bogner er allrounders til enhver årstid.

Som business-outfit er for eksempel bukser i ren ny uld og klassiske skjorter altid passende. Jakkesættet er ligeledes passende til forretningsmøder eller festlige anledninger. Accessories gør her den lille men fine forskel: Mens du på kontoret helst tager slips på, rådes du bedst til butterfly og lommetørklæde til festlige arrangementer.

Hvordan finder jeg den perfekte størrelse til mig?

For at vælge den rigtige størrelse og den perfekte model skal du kende dine mål. Hvordan du tager korrekt mål, viser vi dig udførligt i vores måltabel til herremode og i størrelsestabellen på hver side med artikeldetaljer.

Hvilke herremode-mærker fører PETER HAHN?

Vores store udvalg af egne mærker, velkendte mærker og velansete designer-mærker lader intet tilbage at ønske. Fra ALBERTO til OLYMP er der en passende kollektion til alle. En oversigt over alle mærker, som føres hos os, kan du se under mærker.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk