GOTS

Bæredygtighed i produktionen

Vi har alle oplevet en forandring i miljøbevidstheden gennem de seneste år: Mange af os har igen fokus på kvalitet, regionalitet og bæredygtighed.

Med PETER HAHNs Green Cotton-mærke viser vi denne genfundne bevidsthed fra sin skønneste side. For Green Cotton anvender udelukkende økologisk bomuld dyrket uden brug af kemisk gødning og pesticider i produktionen af sit fantastisk flotte modetøj. Det er så at sige mode med god samvittighed.

Naturligvis kræver miljøaspekterne certificerede kontrolsystemer. Men Green Cotton har også øje for deres leverandørers sociale standarder, for at sikre fair produktionsbetingelser lokalt. Virksomheden har allerede modtaget flere internationale udmærkelser og priser for sin miljøvenlige, bæredygtige filosofi.

Vi er særligt stolte af, at vores egen GREEN COTTON by PETER HAHN-kollektion har været GOTS-certificeret (Global Organic Textile Standard - Organic Certified by IMO CH Lic. No 23241) siden 2016. GOTS er internationalt anerkendt som den førende standard for forarbejdning af tekstiler af økologisk dyrkede naturfibre. Denne standard fastlægger strenge sociale kriterier og miljøtekniske krav, der skal overholdes, eksempelvis brugen af tekstile hjælpemidler, farvestoffer og udstyr i hele produktionskæden.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04