Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

GOOD VIBES ONLY

GOOD VIBES ONLY

Smygende stoffer, smukke designs og en meget frisk farvepalette. Der skal ikke meget til for at komme i dejligt sommerhumør og få opkvikkende forårsfornemmelser. Glæd dig til den nye sæson med mode, du vil elske.

Smygende stoffer, smukke designs og en meget frisk farvepalette. Der skal ikke meget til for at komme i dejligt sommerhumør og få opkvikkende forårsfornemmelser. Glæd dig til den nye sæson med mode, du vil elske.

Der er forår i luften

Små accessories, som giver dit outfit det sidste pift, eller den kølige brise, som luftigt blæser din sommerkjole op. Det er de små ting i livet, som gør os glade. Se dem her sammen med os!

Nyhed: Nye modefavoritter

Se vores moderne nyheder: Tidløse klassikere og enkle basics samt ekstravagante must haves og usædvanlige trends venter på dig. Desuden: Udsøgt designermode fra fremtrædende premium-mærker, som virkelig får ethvert modehjerte til at slå hurtigere.

Label Love

Sæsonens it-pieces

Sommeren bliver farverig: pink, orange og grønt udstråler uhæmmet livsglæde og gør dig til sæsonens stjerne. Et helt særligt must-have dette forår er blazeren. Den er utrolig alsidig og foranderlig og gør ethvert outfit til et blikfang.

Den nye GREEN COTTON-kollektion

Vi er glade for at kunne præsentere GREEN COTTON, vores første klimaneutrale kollektion, hvor vi producerer fremragende mode i harmoni med vores miljø og bruger vores planets naturressourcer ansvarligt.

Favoritter til bukser

Brede og flydende silhuetter dominerer denne sommer som bukseform, i trendy lyse farver eller diskrete naturlige nuancer, ensfarvet eller med et ekstravagant print - det er tilladt, hvad du kan lide!

Bluse højdepunkter

Blusen hører også til i enhver garderobe i denne sæson. Den er tidløs, alsidig og ser altid stilfuld ud. Uanset om det er oversize, skjortebluse eller flæsebluse, finder du med garanti dit personlige favoritstykke hos os!

Be your own BOSS

Den rigtige garderobe til enhver lejlighed, enhver smag og enhver stil: nogle gange ukompliceret og afslappet, andre gange smart og elegant, andre gange sporty casual. Fashion by HUGO BOSS udmærker sig ved det udsøgte valg af materialer, det præcise snit og den præcise pasform og det strålende farvevalg.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk