Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

The Good Cashmere Standard® by AbTF

Med dette produkt køber du bæredygtigt fremstillet kashmiruld, der er certificeret efter de strenge krav i henhold til AbTF's (Aid by Trade Foundation) ’The Good Cashmere Standard®’. AbTF blev grundlagt i 2005 af prof. dr. Michael Otto. Denne uafhængige standard har til målsætning at forbedre dyrevelfærden blandt kashmirgeder, bøndernes og landbrugsmedarbejdernes arbejdsforhold samt det miljø, de lever i. PETER HAHN er stolt af at være den første partner for denne nye standard, som vi siden 2019 har været med til at udarbejde i tæt samarbejde med dyrebeskyttelseseksperter og uafhængige eksperter inden for kashmirproduktion. Det har også omfattet besøg hos og undervisning af de lokale bønder.

Transparent forsyningskæde

Endnu en fordel ved standarden er, at samtlige led i forsyningskæden kan spores helt præcist. På den måde er vi sikre på, at det udelukkende er certificeret kashmiruld, der finder vej til din nye favorit i klædeskabet.

Dyrevelfærd og førsteklasses kvalitet i ét

Vores kashmir er fremstillet mere bæredygtigt og med fokus på dyrevelfærd. Den enestående eksklusive kvalitet af PETER HAHN-kashmir er således uforandret og mærket med det sorte Premium-mærke. Så kan du nyde din lækre favoritstrik med ekstra god samvittighed.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk