Shop smartere - med PETER HAHN-appen. Klar, enkel, hurtig.

Installere

Good Cashmere

Good Cashmere

Denne vare er fremstillet af bæredygtigt produceret kashmiruld, der er certificeret i henhold til de strenge forskrifter i The Good Cashmere Standard® fra Aid by Trade Foundation (AbTF). AbTF blev stiftet i 2005 af Prof. Dr. Michael Otto. Den uafhængige standard har til formål at forbedre kashmirgedernes velfærd, arbejdsvilkårene for avlerne og de ansatte på gårdene samt det miljø, de lever i.

Certificerede kashmirfarme sikrer god dyrevelfærd. Sunde geder giver den bedste kashmiruld. Mode med mærket THE GOOD CASHMERE STANDARD® er din garanti for overholdelse af sociale kriterier, der kommer medarbejderne til gode, fordi de sikrer fair og sikre arbejdsvilkår på farmene. En win-win-situation for alle parter. Kashmirfarmene bliver kontrolleret af en uafhængig kontrolenhed. Avlerne og kashmirproducenterne skal opfylde standardkriterierne og overholde udelukkelseskriterierne. Hvis kontrolproceduren fører til et tilfredsstillende resultat, tildeles farmen et certifikat, som vil blive kontrolleret årligt.

Og standarden har endnu et plus: Hvert led i forsyningskæden kan spores helt præcist. Det gør, at vi kan være sikre på, at det kun er certificeret kashmiruld, der finder vejen til din nye favoritmodel i kashmir. Vores kashmir bliver derved mere gennemsigtigt og bæredygtigt produceret, med god dyrevelfærd.

Modeekspertise
Over 50 års erfaring i branchen
Køb på faktura
Nemt og sikkert
GOD SERVICE
For at du er tilfreds
Bestillingsservice
70 11 04 04
PETER HAHN kundeservice
70 11 04 04


Telefonerne er åbne mandag til fredag kl. 8.00 til kl. 18.00.

Ellers kan du skrive en e-mail til
service@peterhahn.dk